Marcadors

SimAgri

Noms alternatius: SimAgri

SimAgri joc és un simulador en línia i un dels jocs de la granja. En aquest joc vostè ha de desenvolupar la seva granja, la cura de les diverses cultures.

En el joc SimAgri registre és molt simple. Per registrar-se al joc SimAgri ha de provar el següent:

1) Escriu el teu nom d'usuari i contrasenya.

2) Dóna'ns la teva adreça de correu electrònic i el servidor on vol jugar.

Joc joc SimAgri vostè pot vostè pot seleccionar una de diverses activitats que estan relacionades amb l'agricultura

- Selecció: Es pot triar una de diverses espècies i races. El bestiar, porcs, cabres, ovelles, conills, pollastres, gallines de Guinea, American Buffalo, que vostè ha de tenir cura de tots els dies.

- Creixement: Podeu escollir créixer el blat, el blat de moro, la remolatxa, soja i més. I també, per exemple, es pot tractar d'un hort de pomeres.

- FMF: FWF significa agrofirmovye treball. Ofereixen serveis a altres activitats agrícoles pels agricultors com la sembra, el cultiu, la fertilització i molt més.

- Transport: Vostè pot convertir-se en un vehicle de la contractista. Vostè controlarà el seu camió o un altre mitjà de transport.

- Dealer Agricultura: equip agrícola que ven a altres agricultors. Compra, venda, reparació, lloguer d'equips.

- Centre de Ramaderia: Vostè serà responsable de l'aplicació de la inseminació artificial per a altres granges. Vostè ha de trobar els millors animals de cria, les mostres de semen inseminar bestiar.

- Cooperativa Agrícola: Vostè controla la cooperativa agrícola, oferint terres a altres agricultors sota contracte per comprar i vendre els seus aliments i la producció agrícola a través de la cooperació.

Començar SimAgri Vostè juga de la següent manera:

1. Primer haurà de subscriure a Simagri. La subscripció és gratuïta i dura menys d'un parell de minuts. Un cop registrat, vostè pot començar a jugar immediatament.

Un cop hagueu iniciat la sessió, el primer pas és triar el lloc on va a equipar la seva explotació ramadera. Per a això, seleccioneu la regió i després el departament / província.

Vostè pot comprar cases, animals de granja, maquinària, terrenys, etc I després començar a gestionar la seva granja.

També pot comprar un SIMpass especial, que li donarà els avantatges i noves opcions que optimitzin la granja virtual.

Es pot donar de baixa en qualsevol moment. El seu compte es va aturar i es perden totes les dades. A més, si els desenvolupadors del joc trobaran engany, múltiples comptes, el seu compte serà eliminat sense importar si vostè tenia SIMpass o no.

Joc en línia SimAgri basat en el principi, així com tots els altres granja. Vostè ha de comprar animals i les plantes, tenir cura d'ells, la collita i obtenir un benefici.

Entra SimAgri en el joc de forma gratuïta, millorar la seva possessió, el joc net, i arribar a guanyar!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more