Marcadors

SimCity 4

Noms alternatius: SimCity 4

Processador: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Targeta de vídeo: Direct3D 7

SimCity 4 - Simulador urbanística popular, que es va convertir en el quart en una de les publicacions seriades estratègics més perdurables en el mercat de les computadores. SimCity 4 jocs tenen una àmplia llista d'oportunitats on el jugador es disposa de terraformació per crear una plataforma més convenient per a la construcció de la seva ciutat o el paisatge únic que distingeix la teva ciutat de tots els altres. En SimCity 4, es pot dividir la ciutat en seccions especials i formen àrees - zones residencials, centres comercials, zones industrials i garantir la seguretat social, el transport i el sistema de serveis públics per als habitants de la seva ciutat.

Maneres de joc

Igual que en anteriors lliuraments de la sèrie de jocs SimCity 4 pot oferir diferents maneres de transmissió, tenen característiques comunes, però molt diferent llista de característiques. Tot el joc en Simcity 4 es divideix en tres etapes principals - Mode de déu, la manera alcalde i el mode SIM. En SimCity manera de déu abril li permet canviar la superfície terrestre del terreny, on construirà la seva ciutat, les muntanyes i compara erigir bosc i deixar escórrer el riu. Després de formar el lloc per les seves metròpolis i els límits de liquidació amb els veïns, podràs començar la construcció en la manera de l'alcaldessa. En qualsevol moment Simcity joc permetrà que vostè pugui caminar al voltant de la seva ciutat com un ciutadà particular, que necessitarà per crear un sol personatge, un sim que volen viure a la seva ciutat i gaudir de tots els beneficis que ha creat.

Edificis en Simcity

L'elecció del jugador hi ha una àmplia llista d'edificis de diferents èpoques i estils arquitectònics i un veritable coneixedor trobarà aquí i l'art decó i l'estil neo-romànic, i fins i tot l'estil artesanal d'Amèrica. A més, aquí es poden trobar molts edificis famosos de les grans ciutats del món, com San Francisco o Los Angeles. Tots ells amb una precisió impressionant en models tridimensionals, que van ser el primer ús de gràfics en tres dimensions en els jocs de la sèrie. Sistema gràfic permet que l'estructura el més a prop possible d'augmentar la seva ciutat i compta amb gran detall, i per a això serà possible no només durant el dia, però a la nit, quan l'aparença de la teva ciutat plena de llumetes i cartells publicitaris que es veurà realment indescriptible. Atmosfera Tota aquesta diversitat visual saturat de la gran ciutat es complementarà meravella exactament igualat la música i bandes sonores, on la calma i la relaxació a la música que se sent el so de les seves metròpolis vida.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more