Marcadors

Sonic Generations Nostàlgia Edició

Noms alternatius: Sonic Generations Nostàlgia Edició

Processador: Core 2 Duo 2 GHz / Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2 GB

Targeta de vídeo: 512 MB de memòria

Espai en disc: 11 GB

Generacions joc de Sonic va ser desenvolupat pels dissenyadors i programadors de Sega per al 20 aniversari d'un dels personatges més populars en el món dels ordinadors - un eriçó anomenat Sonic. Sonic Generations va ser llançat gairebé totes les plataformes de joc existent, i la trama consistia en portar als fans de la velocitat eriçó valent a tot arreu de la sèrie de jocs, recordant cadascuna de les seves aventures. Joc dirigeix ​​el protagonista de temps per a totes les parts anteriors del joc, començant pel primer, en alguns pot viatjar per conèixer-se a si mateix.

Viatge de la informàtica

És de destacar que el desenvolupament de jocs per a diferents plataformes va tenir algunes diferències entre les versions de consola, i el que va ser llançat per a PC. Així, Sonic Generacions PC té un nombre de diferències significatives. La primera és una fàcil navegació a través dels nivells de joc, mons, cadascun dels quals es pot accedir des de la ubicació especial dels nivells de selecció Món, recorda molt als nivells inicials de les primeres parts dels jocs de Sonic. Navegació Primer nivell Sonic Generations és totalment interactiu, pot fer tot el mateix que en tots els altres - córrer, saltar, interactuar amb els objectes que ens envolten, l'única cosa que no està en el nivell inicial, de manera que els enemics i que poden moure sense segur que et topes amb un altre mutant o baixen en espigues. Inicialment el joc Sonic Generations ens dóna selecció de nivell mundial, gairebé sense color, però a mesura que avança a través de la pintura esdevindrà més brillant i s'obriran nous nivells, portant a heroi al món clàssic és Sonic, el modern, i més tard es va obrir una tercera món - la Dreamcast era.

Mons de Sonic

Els tres jocs del món difereixen unes d'altres, però conserven l'ambient en general. Cadascun dels nivells d'arreu del món constarà de quatre episodis interconnectats, i cada nivell serà obert després de l'aprovació de l'anterior, i que no importa que el món va a tractar a aquest nivell, el joc té un ordre estricte. Després del pas del món modern, quan Sonic pot guanyar el cap principal del món modern de Sonic obert i bo quart món, que és un mecanisme imperfecte en què el protagonista ha de reunir les set Maragdes del Caos. Quan es recolliran totes les pedres, i el mecanisme és fixa, pot accedir a la batalla amb el vilà de tots els mons del joc.

Bonificacions

En cadascun dels actes de qualsevol nivell del joc serà bonus ocult Red Star Ring, que li donarà l'oportunitat d'obrir noves habilitats, inexplorades anteriors, augmentar la seva velocitat de carrera o un heroi salt d'alçada o afegir nous tipus d'atac, que no és només per treballar per a vostè en un viatge . Vostè ha de tenir cura, ja que la ubicació dels cinc anells preuats vostè descobrirà un dels molts amics de Sonic, un petit quadre de diàleg abans de cada episodi. Després de passar per tots els nivells, el joc no està arribant a la seva fi i abans que el jugador va a obrir noves missions en què no només pot jugar Sonic, sinó també d'altres personatges, la realització de tasques especials i aconseguir alguns premis addicionals.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more