Marcadors

SpaceInvasion

Noms alternatius: SpaceInvasion

Familiarització amb el SpaceInvasion joc en línia. Gloss nous universos i destrucció de mons que estan a milions d'anys d'antiguitat, es pot gaudir de l'escala d'aquest joc al màxim. SpaceInvasion Joc en línia comença al navegador. Però abans de submergir-se en cap de la batalla estel · lar, veure quins són els requisits del sistema són per a nosaltres el joc. Joc en línia SpaceInvasion s'executa en un navegador. Perquè funcioni correctament, cal instal · lar Adobe Flash Player. Actualment recolzar gairebé tots els navegadors populars. Quant al maquinari - suficient nivell i l'ordinador Pentium 3 amb 16 MB de RAM, el més important que tenia accés a Internet.

Uneix-te a la SpaceInvasion joc no causar el més mínim problema. Per començar a jugar cal especificar l'àlies escollit - el sobrenom, contrasenya, adreça de correu electrònic, data de naixement, país de residència i indicar la seva acceptació dels termes d'aquest acord. Registrar SpaceInvasion li dóna la capacitat per rebre actualitzacions de notícies de jocs, així com dels esdeveniments del joc significatius a la bústia de correu, si ho desitja, pot distribució d'afiliats.

Registre en línia SpaceInvasion li permet estar en una de les galàxies en el món. Vostè pot crear el seu propi sistema d'estrelles, o entrar en una ja existent.

Centre de la galàxia estrella - el planeta que pot tenir molts avantatges, però pot haver inconvenients. Un dels principals paràmetres de qualitat del planeta - la disponibilitat de recursos per al desenvolupament (Kryptonite, mineral, metall, espècies), la naturalesa de l'atmosfera també pot complicar-se la vida i l'energia poden produir una de tres maneres. A més, cada planeta té la seva pròpia temperatura ambient, les seves dimensions físiques i coordina a la galàxia. SpaceInvasion joc en línia perquè pugui millorar ràpidament el seu planeta, el desenvolupament econòmic i militar del món es pot veure a la "revisió del planeta." A més, vostè ha de mirar els edificis, realitzar millores científiques i construir i entrenar a la flota.

Jugar SpaceInvasion línia, sempre és emocionant, ajuda a relaxar-se, però romandrà en el qual has de utilitzar el teu pa perquè sense preparació competent, tàctic i econòmica de la seva flota i els opositors al seu planeta serà destruït.

Si vostè decideix invertir recursos en la ciència - aquest és un moviment molt bo, perquè invistitsii en la ciència portarà un augment en l'extracció de recursos o el poder de la flota. Entre els edificis dignes de menció meu que es dediquen a l'extracció de metalls, la kryptonita - dos grans edificis que proporcionen l'energia i els recursos per construir. La riquesa resultant ha de ser emmagatzemada en el magatzem. Juga SpaceInvasion joc en línia que molt sovint, i vostè pot seguir la vida del seu planeta, però no us oblideu de la flota de guerra i qualsevol jugador que es preï ha de tenir la seva pròpia flota. A la botiga que té l'oportunitat de comprar un treball especial que treballarà mentre jugues SpaceInvasion. Amb SpaceInvasion pots jugar des de qualsevol lloc amb accés a Internet - ja sigui un telèfon mòbil, tablet o ordinador vella. Stellar batalla que brolla en els seus planetes li donarà l'oportunitat de conèixer gent nova i divertir-se.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more