Marcadors

Space Pioneers 2

Noms alternatius: Space Pioneers 2

Space Pioneers 2 en línia - aquesta estratègia navegador espai, on a lluitar pel poder en l'espai. L'objectiu - per crear un imperi invencible en la galàxia, colonitzant planeta favorit, desenvolupant interplanetària complex industrial o la creació d'un lloc d'avançada inexpugnables.

Joc en línia Espai Pioneers 2 no requereix la instal · lació del client de joc i està disponible en qualsevol navegador modern. Tot el que es necessita per iniciar el joc, és Registre Space Pioneers 2.

A la pàgina principal hi ha un formulari de registre, on es pot triar el mètode de registre, hi ha dos.

En primer lloc, mitjançant l'ús d'un compte a Facebook o Google, fent clic al botó apropiat i seguiu les instruccions proporcionades pel registre en el joc.

Si no es registra un compte a Facebook i Google, llavors vostè ha d'utilitzar el segon mètode, registreu Looki compte directament des del lloc del joc: en els camps de registre escrigui un inici de sessió (nom), el correu electrònic i la contrasenya, i després acceptar l'acord amb les regles del joc i pressiona "Registre". Registre d'empresa en aquest joc Space Pioneers 2 va acabar. Llavors vostè pot fer clic a "Play! . "

Important! Looki a registrar un compte, automàticament tindrà accés a tota la comunitat de jocs!

El principal objectiu del jugador és per construir i desenvolupar el seu imperi galàctic. Per aconseguir aquest objectiu, caldrà construir diversos edificis importants, que permetran establir recursos per a la construcció i el desenvolupament de l'Imperi.

Joc en línia Espai Pioneers 2 té tres tipus de recursos: metall, vidre i triti.

Calen metall i vidres per tal de ser capaç de construir un edifici, així com per a l'estudi d'investigació, però, per a alguns fins, pot ser necessari també triti (que també s'usa com un combustible per a vaixells).

A més d'aquests recursos, encara hi ha nanobots - és un recurs de pagament que pot reduir el temps de la construcció d'edificis, naus i estudis de temps.

El joc té un valor com l'energia (assenyala sobre el restant i la quantitat total d'energia).

Space Pioneers 2 joc en línia per al desenvolupament del seu imperi té com edificis

Metalloshahta, Kristalloshahta Sintetitzador i triti - aquests edificis proporcionen els recursos necessaris per a la construcció;

SES, GPP i turbines de vent - els edificis que participen en la producció de l'energia necessària;

Drassana - aquí va a construir nous vaixells, a més, redueix la drassana que va construir;

Laboratori - S'estudiaran aquí els diferents estudis, a més, redueix el temps del seu estudi de laboratori;

Building Trust - aquest edifici redueix la construcció de tots els edificis;

Operant amb la base de dades - que pot fer operacions entre els jugadors i el lloguer Voyager;

Intercanviador - aquí es pot convertir unitats militars que no siguin necessaris en els recursos i en lloguer, com ell Intercanviador i Megautilizator;

Androidozavod - gràcies a ell, es redueix significativament la construcció d'altres edificis, naus i defensa

Universitat - gràcies a ell menys temps per estudiar la investigació;

Prombaza - per afegir les obres de construcció, es pot dur a terme en la construcció paral · lela de les mines i les instal · lacions energètiques.

Joc Space Pioneers 2 en línia té dues especialitats: Merchant i Guerrero.

Si t'agrada lluitar, mantenir la batalla, llavors és millor triar - el guerrer, i si es dóna prioritat a la realització de les missions de pau, llavors és millor - Merchant.

Per obtenir més informació sobre aquestes dues professions es pot llegir en fòrums de jocs.

El joc compta amb vuit seccions: Economia, Naus, Servei, l'Armada, del sistema, de comerç, i altres jugadors. Cada secció té el seu propi menú, que es pot seleccionar un element per un problema de joc en particular. Per tant, jugar als Pioners Space 2 joc en línia és bastant interessant.

Si us plau, tingui en compte que els primers 14 dies del seu caràcter seran protegits dels atacs, de manera que començar a jugar el joc en línia Space Pioneers 2, recomano usar per atrapar a desenvolupar el seu planeta.

Una altra característica molt interessant d'aquest joc, és de vacances. Estar de vacances, la seva flota i els planetes parcialment transformats en un altre subespai que no permet que altres participants en el joc, en molts sentits, d'atacar al seu imperi. D'altra banda, durant les vacances, les mines continuen extraient recursos (no a ple rendiment), els vaixells continuen reunint-se i construir edificis.

Igual que molts altres jocs, hi ha una possibilitat si vol unir-se a l'Aliança o crear el teu propi. Per la qual cosa, hi ha alguns avantatges en el joc.

En general, el joc Space Pioneers 2 és divertit i emocionant per a tots els que estimen l'aventura espacial.

Space Pioneers 2 El registre en línia està obert a tots els interessats, aquest món misteriós!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more