Marcadors

Space Rangers 2

Noms alternatius: Space Rangers 2

Joc de Space Rangers 2 és notable en què es va desenvolupar a la Federació Russa. Com els creadors del projecte va ser la famosa companyia Elemental Games. El joc va ser publicat a finals de 2004 i immediatament després de la presentació va ser adquirit per milions d'usuaris a tot el món. Malgrat la seva venerable (per als estàndards de joc) d'edat, i el projecte fins a la data atrau fàcilment als jugadors de tot el món. Als països occidentals, és conegut com un joc de Space Rangers 2.

Una altra diferència de la majoria dels jocs d'ordinador és una combinació de diversos gèneres en un sol projecte. Així, en els Space Rangers fàcilment veure notes RPG i aventura de text, els millors elements de les estratègies per torns i que passa en temps real, i una mica en el projecte i es va emportar els jocs d'acció i arcades. Només per assegurar-se, pel que fa a so i addictiu joc és, pot descarregar Space Rangers 2. Esperes aventura espacial seriós, que, com demostra la pràctica, són els més interessants per al jugador medi.

Space Rangers 2: Dominators el portarà durant els 250 anys després de la brutal guerra havia acabat amb la civilització klisanov. Per ser precisos, es viatja en 3300god. En l'àmbit dels quatre civilització humana bàsica amb la qual el país ha decidit cooperar. Entre ells:

1. Maloqs.

2. Rodaments.

3. Feyany.

4. Gaalians.

Tots els soldats finalment hauran de unir-se en una coalició, com els enemics apareixen en l'horitzó - Dominators - kibermonstry, que tenen la seva pròpia intel · ligència única. Com es pot veure, en el joc Space Rangers 2, que serà divertit i emocionant, desenvolupar tot tipus d'estratègies que poden conduir a la victòria pròpia nació. En el joc es va a controlar el seu propi caràcter - Space Ranger. Pot rebre una àmplia varietat d'habilitats, però per fer tot això serà per l'únic propòsit - per salvar la galàxia.

En Space Rangers 2 herois s'actualitzen lleugerament en comparació amb les anteriors entregues. Ara disponible en dues noves classes van començar - corsaris i mercenaris. Cadascun dels membres de la classe té habilitats especials que poden ser de gran ajuda en la confrontació amb els dominadors.

Pot triar el seu heroi estarà disponible a Space Rangers 2 naus naus espacials. Aquest és un important mitjà de transport, sense que se succeeixen fallar. Vostè serà capaç de millorar el vaixell i adaptar-lo a les seves necessitats.

Abans de començar el joc que haurà de descarregar Space Rangers 2. Això es pot fer fàcil i ràpidament pel torrent. Configuració de projecte pren menys de 20 minuts, i immediatament després que vostè serà capaç de submergir-se en l'increïble món d'espai.

Per veure amb els meus propis ulls i imaginar el que és aquest joc, li suggerim que ho reconsideri Space Rangers 2 Previsualització. Això l'ajudarà a fer la impressió més correcte.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more