Marcadors

Space Rangers HD

Noms alternatius: Space Rangers HD

Joc Space Rangers HD: Revolution - un exemple perfecte de com reeditar el joc en format HD pot canviar la seva vida. Amb els nous fans de respiració projecte pot "recordar als joves" en jugar el seu joc favorit en un format completament nou. A més, la probabilitat d'atraure un nou públic és prou gran - els jugadors joves per fi prestar atenció als Space Rangers, els percep com una cosa nova i digne, no mentre ell veia com un llibre rar de mala mort, en què va interpretar diverses dels seus avis.

En aquest moment, el joc Space Rangers HD: A War Apart va causar sensació, convertint-se en el primer i únic projecte que podria combinar amb èxit els millors elements dels més diversos gèneres de jocs. A la segona part de les notes entrellaçades joc RPG i arcade, estratègia i missions de text. Per tant, els desenvolupadors i es va decidir donar nova vida està en aquest joc. A més del nou projecte de format compta amb l'addició d'algunes actualitzacions.

Abans de jugar ha de ser Space Rangers HD: descarregar Revolució. Fins ara, el joc s'executa sense problemes en tots els sistemes operatius existents, la qual cosa és molt còmode i fàcil de distingir de molts projectes. A més, el projecte es pot executar sense problemes fins i tot en monitors de pantalla ampla, la imatge en aquest cas es veu simplement impressionant. Sens dubte, en la versió actualitzada del joc Space Rangers HD: La revolució serà molt més interessant per jugar, no només a través de la millora de la qualitat, però els gràfics frescos.

S'han afegit i algunes de les innovacions en el joc en si. Per exemple, els desenvolupadors van decidir complicar encara més el procés de lluita i militant més dominadors robòtics afegeix un nou enemic de classe - Pirates Espacials. Tensió en el joc que se sentirà immediatament després serà capaç de Space Rangers HD: Una descàrrega Guerra Apart. Revelen el secret i li dirà que vostè pot triar de quin costat per defensar el seu caràcter. Ara vostè pot fer com a part en coalició humana i donar suport a les forces del mal.

Ha experimentat canvis significatius i una llista de les tasques suggerides. En la versió preliminar dels HD-missions i aventures es van tornar molt més i les fa, li serà encara més interessant. El joc es va dur a terme la funció de la negociació i caràcters pot afectar els seus oponents, instant-los a canviar d'opinió i "octil" per dir-ho.

Passeig Prisa a Space Rangers HD: Els amants de l'aventura Revolució vaixells de text, perquè aquí el seu nombre va augmentar en diverses vegades. Vostè serà capaç de practicar l'atenció plena i la lògica, la intel · ligència i agilitat.

Per visualitzar (per aquells que no han experimentat el joc) i comparar amb la versió anterior (per als que ja tenien experiència amb el projecte), es proposa buscar el joc Space Rangers HD: Revolució vídeo tràiler, que es descriu en detall tots els matisos més importants del joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more