Marcadors

Spartan Wars

Noms alternatius: Spartan Wars

Joc espartans Wars és un joc que et portarà en un viatge sota la guia dels déus.

Spartan Wars en línia - això és un joc de la batalla d'Esparta on la batalla es xopa de sang.

En el registre Spartan Wars és senzill i sobretot una gran quantitat de temps que té, per descomptat, no prendre.

Per registrar-se al joc que es necessita:

1. Connexió a Internet i un navegador.

2. Troba en el joc d'un motor de cerca Spartan Wars Empire Of Honor.

3. Anar a la pàgina principal del lloc, feu clic a l'enllaç que diu "Registrar".

4. Veuràs un formulari per omplir.

5. Introduïu la primera cel del seu nom d'usuari. Això pot ser un nom real i fictici.

6. A continuació, escrigui el seu nom o arribar a un inici de sessió i entrar-hi.

7. Introduïu l'adreça de la seva bústia de correu.

8. Anem amb una contrasenya especial per al joc i escriure a la cel · la corresponent.

9. A continuació, introduïu la contrasenya de nou per confirmar.

Important! Es requereixen Aquests articles marcats amb un asterisc.

10. Feu clic a "Registrar-se".

Joc Sparta Warriors proporciona selecciona tres déus. Se li donarà l'oportunitat de realitzar tres passos amb els déus

- Adoració (culte) - Vostè tria déu, que adoraran els residents que viuen a la teva ciutat. El teu heroi només pot adorar un sol Déu tria, i cada déu dóna a la ciutat els seus bons originals. Només Déu pot augmentar el potencial de producció de l'arbre, i l'altre una mica més, i per

- Level Up (millorant) - quan el nivell del déu que es multiplica el nombre de bons que aquest déu pot portar al seu poble. Per fer això vostè necessitarà ulleres fe. En general, guanyen en combat i l'ús de la víctima. La fe és important per guanyar punts el més aviat possible.

- Sacrifice (sacrifici) - en aquest cas, vostè dóna targeta de déu per aconseguir punts per a la seva fe. Típicament només donen les targetes déus que el jugador té dos, i el que és millor que no ho facis.

Reproduir Spartan Wars Vostè serà un dels soldats proposats

1. Scout (Explorador). Aquest dejuni tropes, però molt feble. Ells són els exploradors. Poden ser utilitzats per a l'exploració en altres ciutats. Scouts vostè porta informació sobre els recursos i les forces del teu oponent.

2. Espadachín (Espadachín). Ells es consideren la columna vertebral de qualsevol exèrcit. La seva arma - una espasa. Tenen bonificacions contra guerrers que van atacar amb destrals i cavalleria, però aquestes tropes moren fàcilment amb les fletxes. El principal avantatge d'espadatxins, que són barats i pot ser molt per comprar.

3. Spearman (Llança). Es tracta dels guerrers forts més importants que van a peu. La seva arma - una llança. Tenen una bonificació contra espadatxins i soldats de cavalleria, també són fàcils de matar amb fletxes.

4. Destral (destrals). És guerrers molt poderosos. La seva arma - una destral. Tenen una bonificació contra llancers i tropes de cavalleria. Aquestes tropes fàcilment assassinats amb fletxes.

5. Archer (Arquer). Aquestes tropes tenen poder contra tropes del carrer, però són bastant febles en la defensa

6. Cavalleria (cavalleria). Això obliga a la mateixa espadatxins, només a cavall. Les seves armes són espases. Tenen una bonificació contra guerrers que van atacar amb destrals i contra arquers. El seu més ràpidament pot matar hordes d'infanteria.

7. Lancer (Knight). Aquests són els mateixos Spear, només a cavall. Ells ataquen amb llances. Ells tenen un avantatge contra els espadatxins i arquers.

8. Axerider (Axeman a cavall). It guerrers que tenen una destral i van a cavall. Tenen una bonificació contra llancers i arquers.

Spartan Wars que jugaran en un no res. Spartan Wars Online - aquest és el joc per a vostè!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more