Marcadors

Star Trek de terra estrangera

Noms alternatius: Star Trek de terra estrangera

Joc de Star Trek de terra estrangera nova realitat.

iPlayer Star Trek estranger de la Terra promet ser per a totes les persones que estan oberts al primer trimestre del 2016. Els desenvolupadors han anunciat que esperen que els primers usuaris registrats a això ara, prometent- kits d'iniciació que li donarà un avantatge en el futur. Després del partit en el lliure accés a l'oficina de correus indicada en el formulari d'inscripció vindrà l'inici de la notificació del projecte.

Basat en Star Trek va publicar una gran quantitat de productes dels mitjans, una generació ha crescut a una fantàstica història de Star Trek. Aquest univers és el més desenvolupat de tots els mons de ficció existents.

Joc de Star Trek espai estranger de la terra estarà plena d'emocionants aventures, batalles en l'oberta expansió de les galàxies i el gran nombre d'avions de les més increïbles modificacions. De les emissions i captures de pantalla, que anem a difondre gradualment a la xarxa visible, que horari serà molt alta qualitat, en ella es pot veure no només les naus espacials i els planetes grans dispersos per tot l'univers, sinó també els asteroides més petits i altres deixalles espacials, que poden causar danys considerables a l'antena unitat.

Se sap que el joc és multijugador, basat en el navegador, el client ha de descarregar el programa no serà. Per començar a jugar es requereix el registre de terra estrangera Star Trek icònic, i en aquest extrem requisits especials. D'aquí a un mes des de l'inici del joc que estarà disponible als llocs web, i després aparèixer en les xarxes socials.

 

 

Les primeres notícies sobre el joc de Star Trek de terra estrangera.

D'acord amb les primeres dades dels autors de totes les accions en el joc es durà a terme a l'espai líquid, on els jugadors tindran l'honor de investigar-ho. En el gènere del joc es pot atribuir a les estratègies per a una àmplia gamma d'usuaris, és a dir, el jugador no requereix cap habilitat especial, que només pot ser un bon moment amb els amics, però en el curs del desenvolupament i actualitzacions, característiques i funcions es convertirà en molt més .

V Star Trek joc de terra estrangera pot estar en una de les dues faccions, i la tercera es va a estar en contra de tot, i per unir-se a ella no funcionarà:

  • Obedinennaya federació de planetes - a més de la seva Vulcan  vhodyat terrenal éssers, és una filosofia de combinar la democràcia i la ciència;
  • Kolgonskaya Empire - resol el problema del poder és molt combativa,
  • Vid 8472 - tirans dues curses, que anhelen la destrucció i la reconstrucció ja han instal·lat el món, extremadament agressiu.

tasques ocupades i en el joc seran suficients, els jugadors hauran de reconstruir des de la base espacial de zero establint en ella tot - el control, suport de vida, que és necessari per a la producció de la vida i de producció dels recursos, en gran mesura limitats en l'espai obert. Ja sabem que un dels recursos més importants serà altres vidres metàl·lics. El joc va a obtenir els contenidors, però no estan obertes sense una clau especial. Cal establir un centre d'investigació i desenvolupament i producció, per construir la seva pròpia flota i augmentar la seva grandària i millorar el rendiment durant tot el partit.

jugar el joc de Star Trek estranger de la Terra no només han participat en el component econòmic de rutina, els jugadors estan esperant les batalles interestel·lars calents, com a enemics controlats per la intel·ligència artificial, i els jugadors reals, que es troba al davant dels monitors dels seus ordinadors. La interacció del jugador implica no només la guerra, com a part de la facció pot construir aliances, en conjunt, pot guanyar sobre l'oponent més fort i més formidable.