Marcadors

Star Wars: L'Imperi en Guerra

Noms alternatius: Star Wars: L'Imperi en Guerra

Star Wars: L'Imperi en Guerra joc, en el qual es produeixen els esdeveniments, com en l'espai, pel que en la terra. Aquest joc és un joc d'ordinador estratègica, la història està composta per una exclusiva trilogia de Star Wars.

El joc té dos modes de joc: la manera campanya i Conquesta Galàctica. Cada manera té les seves pròpies característiques:

1. La manera de campanya. És una història clàssica RTS.

2. Mode Conquesta Galàctica. Aquesta és la manera amb l'estratègia mundial i les batalles tàctiques i en temps real.

Joc de Star Wars: L'Imperi en Guerra pot descarregar només els jugadors growns. Per als usuaris menors d'edat tinguin accés al joc es tanca. Baixa el fitxer

Star Wars: Empire at War vostè té l'oportunitat i qualsevol altres llocs que ofereixen aquesta capacitat. Per exemple, això es pot fer al torrent.

Té vostè una oportunitat temptadora per veure joc

Star Wars: L'Imperi en Guerra de vídeo. Això es pot fer al lloc web oficial del joc o en youtube. Al vídeo revela la informació bàsica sobre el joc, es descriuen les missions, maneres de joc i molt més.

Joc de Star Wars: Empire at War és la manera més interessant Galactic Conquest. Aquesta manera es divideix en diverses parts:

1. Part estratègica. Aquí vostè ha de construir grans edificis, flota i tropes de plom al mapa estratègic. Durant el joc es pot dur a terme investigacions i inventar noves tecnologies, els nous vaixells, i noves armes. Hi ha diversos nivells tecnològics. Els rebels en aquest joc no estan desenvolupant la seva pròpia tecnologia, i es prenen lluny dels imperials qualsevol tecnologia desenvolupada, que s'està convertint en els principals rebels.

2. Part la Formació. Les batalles tàctiques, constantment dividides en l'espai i el planetari. Es produeixen en temps real. En batalles espacials incloure constantment un nombre limitat de vaixells. En el joc dels nous vaixells són cridats com reforços. A més de l'estació de combat, la part demandada pot tenir radars auxiliars. També van estar presents en els planetes de la bateria. Depenent de la mida de la nau són les següents zones afectades: armes, generadors d'escut, motors, armadures i hangars.

Star Wars: L'Imperi en Guerra les armes són de diversos tipus:

1. Armes a distància.

2. Armes de combat.

Depenent de la situació, que utilitzarà un determinat tipus d'arma.

En el joc Star Wars: L'Imperi en Guerra, pot reproduir diferents personatges de Star Wars. La majoria d'ells poden participar en batalles espacials, i altres personatges només en batalles terrestres. Hi ha personatges que li donen bonificacions, però no participen en les batalles.

Es pot moure de manera activa en tot el camp de batalla, els edificis de captura i l'ús d'habilitats especials, però no es pot disparar.

En batalles terrestres lluitat sabres de llum i s'esforcin per utilitzar la Força.

També són presents, a més dels personatges en el joc i donar suport a personatges sense nom, que es pot contractar un jugador. Són anomenats caçadors de recompenses, agents, contrabandistes, etc.

SW EAW joc per veritables coneixedors de Star Wars!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more