Marcadors

Star Wars: El Poder de la Força 2

Noms alternatius: Star Wars: El Poder de la Força 2

Joc de Star Wars: El Poder de la Força 2 - és un joc d'acció veritablement multiplataforma (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PS2, PSP, Nintendo DS, PC), que no deixa indiferent a qualsevol jugador ficció entusiasta la seva fascinant història, aventures emocionants i misteriosos secrets. Aquest videojoc va ser presentat al famós actor i productor nord-americà Samuel Leroy Jackson a finals de 2009 en els Spike Video Game Awards. Desenvolupador i editor d'aquest joc és LucasArts Entertainment Company, el seu lokalizavala a Rússia coneguda companyia 1C-SoftKlab. En la versió russa del joc es diu Star Wars: Unleashed Power 2.

Esdeveniments en la presa de joc lloc entre el tercer i quart episodis de Star Wars.

El protagonista es desperta en una mena de laboratori al planeta Kamino. Conegut per tots Lord Vader demana expressament a l'heroi que ell no és un home, però només clon experimental, creat únicament amb la finalitat que ell va complir la voluntat de l'emperador. No obstant això, l'heroi s'escapa de la presó, ja que no creuen que la història de Lord Vader.

Així comença una història a El Poder de la Força 2. Això és el que veuràs si vas a la pàgina oficial del joc i decideix descarregar Star Wars: El Poder de la Força 2. Instal · lar en el seu propi joc de PC i començar a jugar, vostè aprendrà els següents caràcters:

• Vader Darth;

• protagonista - Starkiller;

• Juno Eclipsi - estimada del nostre protagonista, un dels comandants de l'Aliança i el capità del vaixell «salvació»;

• Baró Tarko - esclaus mercants, amo del casino, que també és cap de la unitat, que es troba al planeta Cato Neimoidia;

• Kota General - Mestre Jedi.

Igual que en la secció anterior, aquí els personatges tenen les armes i el poder. Així Starkiller té dos sabres de llum, i les propietats d'aquestes espases depèn del color del cristall. A més, el jugador pot fer servir la força. Capacitat del personatge apareix en funció de com es passa aquest joc, o es pot millorar en els punts que s'atorguen per matar els seus oponents. Habilitat en combat augmenta igualment amb aquests punts. En el joc Star Wars Force 2 Anlished aparèixer herois noves habilitats

1. Bogeria - la seva acció es deu al fet que els enemics comencen a cometre suïcidi o començar a ajudar el mateix jugador.

2. Forces antiavalots - La seva acció es deu al fet que a curt termini augmenta el dany i la força, que té Stapkiller.

Si encara no ha decidit si voleu descarregar aquest joc, llavors serà convenient sol · licitar en línia Star Wars: The Force Unleashed 2 videos. Familiaritzar-se amb aquests o qualsevol altre videojoc The Force Unleashed 2, es pot entendre millor si o no perdis el teu temps en aquest joc.

I (el joc) és realment bo. Després de tot, té dos final completament oposat: de l'escena final depèn del que - fosc o clar - banda escull el personatge principal. Per mantenir la intriga i et deixen per a un final desconegut, no anem a revelar el contingut d'aquestes terminacions aquí. Aconsegueixi en Star Wars: El Poder de la Força 2 joc i prendre aquesta decisió per tu mateix! I que tot el joc en general, serà una grata sorpresa per a tu.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more