Marcadors

Estat de la decadència 2

Noms alternatius: Estat de Dickey 2

Game State of Decay 2 trieu la vida.

L'estat de la decadència 2 és una continuació molt esperada de la coneguda primera part, que té un gran nombre de fans. A la nova versió, els autors proposen continuar les aventures en un món que es submergeix en un caos absolut. El desenvolupament de la ciència ha portat a la humanitat a l’apocalipsi, la gent convertida en zombis sense vida, sentiments i restriccions. Fins i tot els que encara tenen el cor batent han deixat de ser persones en el sentit habitual, el seu objectiu és sobreviure, per tant, no hi ha principis morals i les lleis no s'apliquen. Tot gira entorn de l’únic objectiu de no convertir-se en els morts caminants.

A mesura que els desenvolupadors prometen jugar el joc State of Decay 2 estarà disponible a diversos dispositius, està disponible per a PC sota Microsoft Windows 10 i Xbox One. Informació sobre el nou poc, però amb confiança podem parlar de la continuació de la història. El món virtual serà encara més perillós i no hi haurà prou recursos per a que tothom pugui sobreviure. Els enemics no només seran cadàvers ressuscitats, sinó també supervivents. Només es pot comptar amb amics veritables, els habitants enutjats d’aquest món post-apocalíptic són fins i tot més perillosos que els zombis, estan preparats per a qualsevol truc, malaltia i crueltat per aconseguir beneficis per treure els subministraments que vénen molt dur.

Anunciï el joc com a client, per tal d’aconseguir el camí de la lluita caldrà que descarregueu State of Decay 2 i, després, s’haurà de passar l’autorització. Després d’aquests procediments no complicats, s’obrirà un món sinistre i terrible davant dels jugadors, on cada persona té la seva pròpia estratègia de supervivència.

característiques Estat de la decadència 2.

desenvolupadors de jocs prometen un món virtual obert encara més que a la part anterior, i en ell hi havia 16x16 quilòmetres. Els gràfics també haurien de colpejar els jugadors amb realisme i efectes especials poderosos. Depenent de l’estratègia escollida, podeu jugar a State of Decay 2, independentment i en companyia d’amics. Cada personatge té el seu propi conjunt de característiques personals:

    Aspecte
  • :
  • Personalitat;
  • Habilitats:
  • Coneixement.

. Una part d’ells està disponible a l’elecció inicial i caldrà obtenir algunes habilitats passant pas a pas. La innovació en aquest joc és que a més de triar les dades personals de l’heroi, com la professió, les habilitats i el caràcter, també tenen desavantatges. Així, per exemple, un heroi pot ser propens a l'alcoholisme o, fins i tot, a ser un addicte a les drogues, o simplement pot entrar en pànic en una situació difícil.

modes en el joc són dos camins de solitaris i una comunitat de quatre personatges. La companyia serà absolutament única i, per tant, la seva història és la mateixa. Per moure't en el joc has de tenir cura de les armes més necessàries, medicaments, menjar, aigua i, per descomptat, una base ben fortificada, preferentment amb un sostre sobre el cap i les instal·lacions de seguretat. En aquest univers, els recursos són molt reduïts, no aconseguiran consolidar-los en una àrea, de manera que els autors han construït un ampli ventall de comunicacions. En primer lloc, és més fàcil per a l'equip lluitar, en segon lloc, és possible unir-se amb altres equips i, en tercer lloc, adquirir noves terres pot satisfer aliances amistoses i molt agressives. I amb alguns serà possible concloure un acord mútuament beneficiós i vendre o comprar recursos excedentaris.

treballs en equip no es limitaran a escollir un mode multi-jugador, una cooperativa de quatre personatges, que es poden dividir fàcilment per aconseguir objectius comuns, per exemple, un per cobrir la part posterior, dos a la recerca de la botiga necessària que ha sobreviscut. i el quart farà el paper de conductor esperant camarades.

Buy State of Decay 2 pot estar ja al juny de 2017, mentre que els desenvolupadors comparteixen molt modestament informació i la comunitat de jocs està perdent i sospita les novetats.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more