Marcadors

Tempesta en línia

Noms alternatius: Tempesta en línia

Game Storm Online: gràfics moderns i personatges únics.

Game Storm Online atrau als seus jugadors gràfics tridimensionals ben desenvolupats. Això dóna encara més acció i entreteniment durant el joc. Els caràcters i elements més precisos creen la impressió d'una immersió completa en el procés. El joc està fet sobre el tema de la fantasia i l'animi. I la imaginació dels creadors era on vagar. Les ubicacions i els personatges són una bellesa sorprenent, especialment el protagonista i tots els seus companys.

Començant a jugar el joc Storm Online, primer tries el clan del teu heroi. Abans teniu tres indicacions de gran abast:

  • Shooter. Arruïnarà un escull de fletxes contra els seus enemics, i fins i tot els guerrers més destructors no podran resistir la velocitat dels seus atacs.
  • Koldun. Els mags sempre han estimat batalles espectaculars i durant segles han acumulat la saviesa dels seus avantpassats. Avui fa increïblement forta.
  • Voitel. Prenent la seva espasa, el guerrer no s'atura fins que guanya, i no aixafa el seu últim enemic.

iPlayer Storm Online no és només un joc, és un món on pots crear el teu propi personatge únic. Durant el joc, trobareu repetidament altres jugadors i els seus personatges, així que apreciaràs l'oportunitat de no ser estàndard.

funcions de joc.

La seva primera prioritat serà derrotar a tots els enemics i alliberar els territoris capturats per fantasmes astuts. Per tenir la força per guanyar, tindrà molta feina. Has de bombament al teu heroi i millorar les seves característiques. Per començar, seleccioneu l'equip adequat. Amb cada nivell davant teu, s'obrirà una àmplia gamma d'equips i armes. Els elements resultants es poden millorar a la forja.

forces addicionals et donaran el cavall correcte. Juntament amb tu, entra a la batalla, així que també necessitarà armadura. Augmentant el seu nivell, podeu observar els canvis espectaculars i el desenvolupament del cavall. Veureu el mateix resultat amb la vostra mascota. Serà un gran ajudant en la batalla i augmentarà les característiques de l'heroi. Les ales faran que el teu heroi s'assembli a un àngel, però només els rivals no podran apreciar-ho en la batalla. Equipament Wings dóna un gran impuls a les característiques del personatge, especialment quan es bombeja. Perquè l'heroi no es perdi, pot contractar un company. Són bells elfs. Et seguiran a tot arreu, donant la seva força i curació.

tasques i joc.

V Storm Online pot jugar a tota l'empresa. Per superar amb més eficàcia els nivells i derrotar als caps forts, és millor unir-se i crear gremis o unir-se a un ja existent. Una gran manera de fer nous amics. Usant el xat a l'angle inferior esquerre, podeu xatejar amb tots els jugadors. El joc té diferents tasques:

  • lluitant amb fantasmes i dimonis
  • lluites del grup
  • 10.000 grans lluites

Un altre avantatge és que Storm Online té diverses maneres de lluitar. Podeu utilitzar la batalla automàtica, t. e. només heu d'especificar l'objectiu i el bot realitza tots els moviments. Tingueu tota la iniciativa sobre ells mateixos i gaudeixi plenament de la batalla, utilitzant el control manual de les tecles d'accés ràpid. Això donarà l'acció i l'emoció de la batalla, especialment en batalles col·lectives.

El registre en línia de

V Storm es realitza en dos clics. A continuació, ens submergiu immediatament en el joc. Fins i tot un principiant pot gestionar fàcilment totes les capacitats, requisits i ubicacions, gràcies a consells ben preparats i batalles de formació. A cada pas, els personatges que necessiten la vostra ajuda estaran encantats d'explicar-vos què ha passat amb ells i com podeu ajudar-los. Per tant, no demoreu, cal apressar-se per trobar-se amb aventures i fantasmes malvats, fins que van capturar el món sencer.