Marcadors

Lords elementals

Noms alternatius: Stormriders

Els senyors d'elements van recuperar la llegenda

El joc dels senyors d'elements va ser creat per a aquells que els agrada controlar tot el procés del joc per si mateixos, totalment immersos en el món virtual. En aquest projecte, el jugador haurà de dominar l'estil de lluita de kongfu amb el seu personatge, convertir-se en un lluitador valent del costat del bé i lluitar amb exèrcits i monstres dolents.

Al cor de la trama es troba la llegenda de Wind and Cloud, el jugador té una excel·lent oportunitat de formar part d'aquesta antiga llegenda i viatjar al món màgic ple de s

emocionants aventures. En iPlayer, el mestratge dels elements de l'art marcial està més enllà de l'abast de les capacitats humanes, un personatge pot aconseguir tal excel·lència que les forces de la naturalesa començaran a obeir-lo.

El projecte de joc de rol multijugador

és increïblement colorit, ben pensat i dissenyat perquè el jugador tingui molt de plaer en aquest fantàstic univers.

Oportunitats del joc Lords of the Elements

En el projecte Es requereix el registre de The Masters of the Elements, com en altres jocs de navegador, per fer-ho molt senzill, heu d'introduir-lo en forma d'adreça de correu electrònic i introduir una contrasenya. La inscripció també es pot fer mitjançant un compte de xarxa social. Després d'aquest procediment difícil, el jugador obrirà el món de les batalles, missions sorprenents i gestes de combat.

En funció de l'elecció de l'usuari, els desenvolupadors de projectes ofereixen quatre caràcters, cadascun dels quals té una història pròpia, té habilitats úniques i s'aplica a la llegenda:

  • Oblako - el nom del guerrer de sang freda;
  • Viola: un heroi, armes ben empunyides i posseïdor d'un gran cor;
  • Yasinka - heroïna lleial i forta de la llegenda;
  • El somni és un meravellós guerrer.

Després d'haver triat un personatge, el jugador tria el seu paper en la llegenda i les destreses i el destí del seu heroic camí en el qual ha de descobrir noves terres, alliberar les ciutats dels vilans i lluitar amb monstres sanguinaris que depenen d'això.

Els autors del projecte han involucrat al màxim als jugadors en els esdeveniments que tenen lloc, el joc és altament dinàmic, en el qual cada batalla es produeix sota el control del jugador, no hi ha estratègies de batalla avorrites per torns, de manera que el jugador ha de tenir una bona reacció i prendre decisions ràpidament. També hi ha zones del projecte on els jugadors es reuneixen en batalles entre si, per exemple, en una missió on cal agafar macaques contra incendis. En competir amb els opositors reals, hauràs de mostrar tota l'habilitat i destresa de la destresa.

Fins i tot els jugadors més experimentats del projecte Lord of Elements seran difícils de jugar per si sols, de manera que els desenvolupadors han proporcionat la funció de joc en equip. Els usuaris poden unir-se als gremis, junts, és molt més fàcil fer front a un gran nombre d'enemics atacants. Com més jugadors de la plantilla, més fort sigui ell, i l'equip guanyarà experiència addicional. Els amics del joc són necessaris no només per canviar regals i demanar ajuda, sinó també per augmentar les habilitats del vostre personatge i desenvolupar-les més ràpidament.

Una altra gran característica del joc és que abans de sortir del projecte, el jugador pot posar el personatge en mode de meditació. En aquest estat, l'heroi completarà missions i acumularà experiències de combat, per les quals guanyarà punts d'esperit. Gràcies a la força de l'esperit, es poden millorar diverses habilitats, i aquí, a més de les habilitats estàndard en atac i defensa, també hi ha la capacitat de controlar les forces de la natura.

El sistema de millora de personatges i el propi joc són tan ben pensats pels autors que el jugador no quedarà indiferent a aquest projecte, i els efectes especials sorprenents i el contingut sonor proporcionaran un estat d'immersió completa en una altra realitat.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more