Marcadors

Embat

Noms alternatius: Embat

Joc Sudden Attack - és una primera persona shooter multijugador. Sudden Attack és un joc massiu en línia, però també tens l'oportunitat de comprar bons per diners reals.

En el registre Sudden Attack es presenta en un idioma estranger, com anglès. Registrar-se al lloc es pot jugar d'aquesta manera:

1. Trobar el lloc web oficial del joc.

2. A la pàgina principal del lloc es troba en un gran cercle inscripció « Reproduir » . Feu clic.

Way es pot veure una finestra on serà escrit que no té el seu compte - la seva pàgina en el lloc i cal registrar-se. Ompli els camps que s'oferiran.

3. Introduïu el vostre bústia.

4. Repetir una vegada que la safata d'entrada.

5. A continuació, seleccioneu l'ús de caselles de verificació que està d'acord amb tots els acords d'usuari i les regles del lloc.

6. Després premeu el botó « Crea el teu compte » .

A partir d'aquest punt, l'usuari pot considerar-
Sudden Attack Online.

Joc d'atac sobtat requereix que l'ordinador ha estat seguint les capacitats:

Processador: Pentium 4, 2. 0 Hz

RAM ( Memòria ) : 512 MB.

VRAM (Video RAM): 64 MB.

Reproduir Sudden Attack puguis en 10 maneres de joc:

1. Deathmatch . En aquesta manera, el guanyador és l'equip que primer anota el nombre de punts necessaris per matar. Si durant aquest temps, cap dels equips no està augmentant la quantitat necessària de punts, llavors guanya una en què de moment la major quantitat de punts.

2. Destrucció . Un equip va emetre una bomba, que ha de ser col · locat en el lloc correcte i detonar. L'altre equip ha de deixar de fer-ho. En aquesta manera, hi ha dos llocs on es pot ajustar la bomba.

3. Control. Dos equips han capturar i controlar alhora que s'indica en el temporitzador. El guanyador és l'equip que té la facilitat controlat més llarg o matar a l'equip enemic.

4. Capture-Move. Un equip ha de agafar els seus articles i moure'ls a una altra àrea. La tasca del segon equip per detenir-los. La tasca de la missió considera que l'èxit si els dos elements s'han traslladat a una altra zona, o un d'ells va ser destruït, i l'altre mogut.

5. Esdeveniments especials. En aquesta manera, els jugadors poden utilitzar només un tipus d'arma. El guanyador és l'equip que més punts per als assassinats.

6. Sabotatge . Dos equips han de destruir la base enemiga i capturar bomba neutral.

7. Lam. Un equip ha de defensar contra un altre utilitzant armes blanques. L'equip que ataca arma - una magrana.

8. Head Hunting. Aquesta manera és similar a la primera, però en aquest cas has de disparar a l'enemic al cap el contrari les boles no es poden llegir.

9. Grans caps. Aquesta manera també és similar a la primera, quan matar un enemic amb el cap és més gran i el que va disparar menys.

10. Vampire. En aquest cas, tots els jugadors seleccionar un, i serà un vampir. La seva tasca és destruir els altres jugadors, caçadors darrere d'ell. La tasca és similar als caçadors, han de destruir al vampir.

En Sudden Attack jugaràs en un batec del cor, com les maneres previstos es fan per a tots els gustos!