Marcadors

sZone Online

Noms alternatius: Amb Zone Online, amb Zones

Game sZone Online: Zona d'exclusió torna.

El tema d'acosador injustament oblidat va rebre una nova injecció de vida i torna a la vida. Després d'unes llargues negociacions amb l'estudi ucraïnès GSC, que va despertar l'interès del joc a la zona de Txernòbil, havent vist una història original sobre els acosadors, l'empresa dels desenvolupadors russos Cybertime no va obtenir permís per utilitzar el nom original del producte i, per tant, ho va cridar diferent. No obstant això, el joc sZone Online s'ha mantingut d'una manera que ja s'ha convertit en un clàssic.

Antes que el tirador multijugador en el qual el jugador treballa en primera persona, però pot canviar a una vista de tercers. Has d'administrar un acosador que cau en una zona d'exclusió, encantadora i misteriosa, habitada per monstres, animals que han estat mutats sota la influència de la radiació d'una central nuclear d'explosió.

No hi ha trama argumental, i tothom fa el millor de les seves fantasies i habilitats. No és tan fàcil, perquè cal adaptar-se a un món on no hi ha respostes definides, on fins i tot els paisatges són inestables.

Creació de l'heroi.

Començant a jugar, per les seves aventures perilloses per crear un heroi. Diverses configuracions d'aparença li donaran una singularitat recognoscible. A continuació, heu de decidir si voleu que sigui natiu d'aquestes terres o d'un nouvingut. La diferència és òbvia: els aborígens, aquesta és la població indígena que no va sortir de casa durant l'evacuació. Els estrangers estan recuperant-se aquí amb ànim de lucre, amb l'esperança d'enriquir-se en la venda dels artefactes trobats.

Aquesta opció afectarà la llista d'habilitats i professions disponibles, però no serà important per a la jugabilitat.

professions:

 • Militars: francotirador, avió d'atac, comandos
 • Vrach
 • Enginyer: reparador
 • Científic: Teòric
 • Hunter
 • Druid: healer
 • Guerrero: Melee Fighter, defensor
 • Líder: St. John's Wort
 • Inventor
 • Investigador: Naturalist

art de supervivència.

Quan ja tens un heroi, pots començar a jugar a sZone Online explorant territoris. L'heroi arriba amb tren a l'estació de la ciutat de Liubech. Inicialment, no podrà avançar, però després de diverses missions completes, passarà. Fora de Lyubech, xateja amb el NPC per obtenir informació útil i obtenir la primera tasca.

Client

Toy, i per participar-hi necessiteu descarregar sZone Online. El que us agrada: podeu fer-ho de forma gratuïta. A partir d'aquest moment comença la diversió real: l'atac de mutants, enfrontaments amb competidors, la recerca d'artefactes, maniobres entre trampes anormals. Trobaràs un ram complet de sorpreses que només són possibles al món tan aliè a la humanitat.

Per a atacs més efectius i realització de tasques, s'uneixen en grups amb altres jugadors. Però fins i tot si aconsegueix aconseguir un artefacte estrany, no somni prematurament amb una recompensa decent. Els científics són molt selectius en les seves compres, i no tots els subjectes estan preparats per acceptar. Fins i tot si estan bavejant a la seva presa, mostren comportament i falta d'interès, només per deixar caure el preu.

Hi haurà marauders que siguin saborosos amb els altres. Per què arriscar-te a la teva pròpia pell si pots beneficiar-te d'aquells que tornen esgotats de la zona de perill i no puc resistir amb tota la força? És per això que els companys són tan importants, juntes no seran preses tan fàcils.

En el sistema d'habilitats de l'heroi, el joc de la zona en línia ofereix les següents instruccions de desenvolupament:

 • Survival: passeja pel territori i recull objectes
 • El
 • Support implica la creació d'elements de la paperera

  0

 • La lluita: mateu tot el que bloqueja el camí.
 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more