Marcadors

Tancs en línia

Noms alternatius: Tanki online, tanki, tancs, tancs de línia, els tancs en línia 2.

Tanki Online - el més popular lluitador navegador dimensional. Joc Tanki Online combina els elements clàssics de "tanchiki" era Dendy, l'entreteniment i el dinamisme de les modernes pel · lícules en 3D-action. Tancs de joc en línia requereixen Online cap requisit especial per a l'ordinador i executar en qualsevol ordinador amb accés a Internet.

Requisits mínims del sistema:

 • Processador: Intel Pentium II 450 MHz / AMD Athlon 600 MHz
 • Memòria: 128 MB
 • De memòria gràfica: 128 MB

Recomanat:

 • Processador 2 GHz
 • Memòria: 1 GB
 • De memòria gràfica: 128 MB


Tanki Online 2. 0 joc que es pot tractar de jugar abans de la inscripció i el registre en si en el joc Tanki Online ràpida i desconcertant .

Registre Tanki Online és el següent:

 • Ha d'introduir el nom amb què jugues
 • Trieu una contrasenya i la contrasenya de reproducció cel · lular
 • Premi el botó per continuar, i així vostè confirma que ha llegit les regles i condicions del joc, i estic d'acord amb ells

El joc Tanki Online registre totalment gratis! En primer lloc vostè juga en tancs com novell, però després el seu rànquing augmentarà a causa de certs assoliments: destruir els tancs enemics, banderes enemigues captura, tractament i altres aliats Tanki Online joc, que es basa en un sistema de rangs militars. Files militars reben per punts, el més alt és el rang, el tanc més potent. Reproduir Tanki línia augment en les files, es pot millorar el cos del tanc, comprar eines addicionals per a la seva maquinària de guerra. Així que comença a jugar el joc Tanki Online senzilles recluta, que pot elevar al rang de mariscal.

Juga als tancs de jocs en línia en línia Has de viure els jugadors, el que fa més emocionant. Vostè té l'oportunitat de competir i cooperar amb altres jugadors i provats en combat en el principi de "campi qui pugui" en la manera Deathmatch, o pot unir-se a un equip en el Team Deathmatch, i lluitar per la bandera a la captura Flag.

Durant la reproducció tanki Vostè pot obtenir "bons" que cauen del cel:

 • Cristalls
 • Acceleració
 • Kit
 • Energia Dual
 • Doble protecció

Cristalls - aquesta moneda del joc que es pot guanyar en la batalla, comprar o rebre com a regal per la subscripció al joc dels meus amics. L'acceleració li permet navegar ràpidament a través del lloc i per evitar les vagues. Farmaciola de primers auxilis l'ajudarà a curar el tanc. Energia dual farà que la seva arma més poderosa, i la doble protecció farà que el seu tanc més fort.

Per als cristalls es poden comprar al seu garatge diferents millores en el tanc (alta Calligonum, cos, braços, tanc de pintura, etc

El joc està disponible aquest tipus d'armes

Smokey - emet a tots els jocs nous reclutes considerats els millors en les batalles de dol.

Llançaflames - per atacar a curta distància, l'arma perfecta per a la destrucció en massa de prop, a llarga distància és simplement inútil

Twins - bo per al rang mitjà do60 armes metres. Té una cadència de foc i la capacitat de disparar a la vista de l'enemic.

Rail - l'arma més popular de llarg abast, que té alt dany i la possibilitat de cop penetrant pot fer caure a la vista d'un tanc en moviment.

Isis - Es tracta d'una arma cos a cos perillós per 15 metres, que utilitza la vida a l'atacar un adversari per la seva recuperació.

Tempesta - arma per lluitar en prop de mig abast. Té una alta cadència de foc, dany decent i també pot atacar a diversos oponents. derrota.

Mantenir - armes adequades per curt abast de fins a 20 metres. Aquest és un llançaflames avançada té l'efecte de congelació.

Ricochet - arma per lluitar en qualsevol distància de fins a 80 metres. Té una alta taxa i l'efecte de "rebot".

Tancs Joc interessant varietat de poblacions de camp obert a les àrees complexes amb diferents ascensors, tanques, etc En el joc hi ha un quadre titulat "Llista de les batalles" en què es pot veure el nom de la batalla, el nombre de participants, el tipus d'ubicació. I també en el quadre de la dreta es pot veure informació addicional sobre la batalla. És important que jugar el joc en línia Tanki plau introdueixi observar certes tàctiques, per mostrar l'astúcia i enginy per inventar diverses trampes per als opositors. Reproduir Tanki Online és molt interessant i emocionant, ja que el joc permet durant la batalla de xatejar amb altres membres de la batalla i fer nous amics.

Si Tanki Online jugar constantment, podem aconseguir més ràpidament un alt rang i esdevenir un líder entre els altres jugadors. Així que en la lluita!

Tancs en línia - és el joc que mai t'avorreixes i es lluita dia i nit!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more