Marcadors

Tancs Heroes

Noms alternatius: Tancs Heroes

Tancs Heroes línia - Joc multijugador estratègic en el model de lliure estil èpic. Vostè se sent transportat als dies tumultuosos de la Segona Guerra Mundial i serà capaç de controlar els electrodomèstics en el moment. Amb els seus bonics gràfics d'alta qualitat, que els dipòsits controlats sembles real. Molt sovint slazhivaetsya impressió que tot el que passa és veritablement real. Sumit en l'atmosfera del joc, prendrà part en el combat actiu, mantenir la vida saturada, constantment sentir que el perill està en algun lloc proper. Desesperadament destruir tancs enemics, així com els seus voltants! No permeti que ningú s'amaga de tu, deixa que els faci tremolar de por odiats rivals!

Els desenvolupadors del projecte és Wolf Jocs . He d'admetre que els empleats van fer tot el possible. La idea, encara que no posseeix la novetat, però els creadors van ser capaços de fer-ho de manera que la història va resultar no excés, sinó al contrari, emocionant i intrigant. Joc Tancs Heroes instal · lat en un motor modern Unitat 3 d [] _2_. I aquesta és una altra avantatge. Després Tancs Heroes poden exercir gairebé qualsevol ordinador, independentment del sistema operatiu està instal · lat. Una línia de producte es carrega en el navegador. Per tant problemes innecessaris exclosos. Baixos requeriments de sistema, esdeveniments dinàmics, la saturació de la jugabilitat i la capacitat de gestionar els swingers de ferro - que és el que més va atreure a nombrosos usuaris.

Registre simple en el joc Tancs Heroes el ​​portarà al món meravellós. Després d'haver introduït tota la informació requerida en els camps corresponents del formulari de registre (login, contrasenya, adreça de correu electrònic), vostè pot començar immediatament un joc emocionant. A més, si vostè passa les Tancs Heroes registre, retorn als iniciats poden, en tot temps, mantenint al mateix temps els èxits anteriors.

Per a un inici ràpid, aprendre la interfície del joc. Consta de les següents seccions: Hangar (plaça d'aparcament per als tancs), botiga (lloc per comprar tancs), el perfil (nivell batalles Informació realitzades, les victòries, els tancs destruïts, mutilats, el màxim de punts per a la lluita, mentre que en les morts en combat) opcions (so, resolució de pantalla, la música, la qualitat dels gràfics).

Joc joc Tancs Heroes està disponible en tres maneres. Trieu un d'aquests modes com Deathmatch, Capturar la bandera i la captura de la base. Per cert, tractar de convertir tot ningú prohibeix. Lluita amb tancs enemics a tot arreu i sempre. En quin lloc li toca estar, ser exclòs de la pau! Esdeveniments calents ocorren en aquests llocs:

- Location "Mountain Lake": d'una banda - el bosc, amb una altra - les muntanyes, al centre - l'assentament. Les baralles són majoritàriament al poble.

- Ubicació del "far": hi ha certs tipus de cases de poble refugi, bosquets, els plecs del terreny, i, bàsicament, han d'esperar fins que l'oponent farà esclatar cap a fora en el camp de turons, que es divideix ubicació.

Reproduir Tancs Heroes Vostè va a utilitzar 24 tancs, que es divideixen en dues línies que són bàsics. Alguns models pertanyen a la Unió Soviètica, Alemanya i altres. Però hi ha classe tancs preium de països molt poderosos, a saber, els Estats Units i França. Tots els tancs que estan en la seva possessió, requereixen de bombament. A més de ser constantment preocupar-se per les armes. Així que, com vostè se senti davant la perspectiva timó de models com ara BT-2, T-28, PzKpfw II, PzKpfw IV? Genial, oi? Bé, si vols més, et convidem vlazhivat real.

Recorda que cada tanc té els següents paràmetres: La resistència de la cisterna, la torre, el motor, la velocitat de la torreta, arma, Xassís i Preu. Per cert, com més jugui, més poderós esdevé el seu tanc. Els tancs poden millorar amb l'ajuda dels fons que guanyen durant el joc. Cada victòria porta la seva recompensa en forma d'or i plata. Et passes la moneda del joc a la seva discreció.

No es perdi un sol minut per fer! Uneix-te a la diversió i gaudir de l'arcada addictiu comunitat de jocs! El joc oferirà molts moments memorables! Prepara't per a un remolí de canviar un per un els esdeveniments! Tingui un bon humor!