Marcadors

Test Drive Unlimited

Noms alternatius: Test Drive Unlimited

Joc de Test Drive Unlimited és un joc d'ordinador en línia sobre les carreres, on el transport és possible que no només tenen una gran varietat de cotxes, però també motocicletes.

Descarregar Test Drive Unlimited vostè pot en el lloc web oficial del joc, mitjançant l'enviament d'una sol · licitud. Se li dóna l'oportunitat de descarregar nous cotxes TEU joc addicional.

Mira el joc professional Test Drive Unlimited vídeo abans de començar a jugar.

TEU joc - és un joc emocionant de les carreres. Aquí podreu obtenir la longitud del vol de 1.000 quilòmetres. Acció es durà a terme a l'illa de Hawaii. Vostè tindrà una gran varietat de vehicles amb llicència i motocicletes.

En Test Drive Il limitat de joc que estarà competint amb corredors contraris, que el rebrà en el camí. Vostè pot muntar com de costum a la carretera i fora de carretera.

Island, on es guanyarà oponents, repeteix l'original. Va a descobrir diferents espais: boscos, muntanyes, platges de sorra i Honolulu - la capital de Hawaii.

En un joc d'ordinador, pot reproduir TEU diverses maneres: un sol jugador i multijugador.

1. La manera d'usuari únic - una manera en què jugar sol.

Joc en aquesta manera s'inicia amb la compra del cotxe ia casa. En explorar l'illa, davant teu s'obrirà nous llocs

- Condicions del lloguer;

- Roba;

- Concessionaris de motocicletes i automòbils;

- La botiga d'afinació;

- Tallers de pintura;

- Agència immobiliària.

En la manera d'un sol usuari, se li oferirà una sèrie de concursos

1. Carrera contra les màquines de computació (equip els controla).

2. Carrera en la velocitat.

3. Corrent contra el rellotge.

4. Assignació (missatgeria).

5. Avançar cotxes.

6. Autoestop.

Per guanyar s'obté un premi. Un tipus de carreres Autoestop seva recompensa és icones. Amb diners es pot comprar roba de dissenyador personatge en botigues especials. També en els diners que vostè pot comprar o llogar els cotxes nous o motocicletes. En aquest joc vostè pot aconseguir un màxim de noranta-cotxes.

2. Mode multijugador - una manera que es considera per complementar la manera d'usuari únic. Totes les funcions estan disponibles en la manera d'un sol usuari d'aquesta manera.

Competicions que figuren a continuació són addicionals

- Carrera amb altres jugadors;

- La competència per una ràpida execució de les tasques amb altres jugadors;

- Participació en competicions d'altres jugadors.

A la partida Test Drive Unlimited ozhzhete vostè participa en competicions en joc els clubs.

Joc de Test Drive Unlimited va guanyar una gran quantitat de crítiques positives i va guanyar un gran èxit entre els joves. Aquest joc és lloat internacionalment reconeguda revista.

Malgrat la seva edat, Test Drive Unlimited segueix sent popular, i és popular entre molts usuaris. Això es deu no només a les característiques de joc, sinó també al fet que aquest joc pot descarregar qualsevol usuari.

Gazuyte a plena potència, i arribar a la línia de meta en primer lloc!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more