Marcadors

el Crew

Noms alternatius: Tripulació, equip, equip de

Segons el promès als desenvolupadors d'Ubisoft joc El Crew es donarà a conèixer en el tercer trimestre del 2014. Mentrestant Trailers volen sobre la xarxa, que atreu diàriament més i més nous fans que estan disposats a mirar comptant dia rere dia abans que el projecte anunciat. Aquest joc és segur per atraure tots els fans de les carreres. Els creadors del joc prometen que aquest joc serà el començament d'una nova generació de jocs. I a jutjar pels gràfics de remolc i desenvolupadors de llocs de jocs de disseny se les arregla per iniciar una nova era de les carreres. Per comprovar la veracitat de tot l'anterior, és suficient per veure el clip de vídeo creadors presentats.

Acció The Crew en línia es desenvoluparà els espais oberts d'Amèrica. O més aviat tot el mapa dels Estats Units estarà a disposició del seu caràcter. Estaran disponibles algunes opcions diferents carreres, cadascun dels quals vostè serà capaç de demostrar les seves habilitats de conducció. Per tant, es pot perseguir

A les rutes de la ciutat.

En els suburbis.

El terreny muntanyós.

En els camps de blat de moro.

El canó.

A través del desert.

I, per descomptat, en una pista de carreres professional.

Atès que aquest projecte serà el joc en línia, en el registre de la tripulació seran necessaris, així com en tots els altres projectes en línia. Bé, per descomptat, estàs en el joc amb un gran nombre de participants de tot el món. A jutjar pel nombre de comentaris i observacions que deixen els jugadors en fòrums i xarxes socials, el nombre d'usuaris registrats en el primer dia de llançament del projecte serà realment enorme.

Molt probablement, tots els fans de les carreres en línia atrets pel fet que des del primer moment en què la tripulació hagi de jugar no més d'un Porsche Camarro. Aquest cotxe no és una llegenda, en cada reunió de la raça, però en aquest joc et converteixes en l'amo de la mateixa des del principi. Aquesta serà la seva anomenada "full en blanc". En el futur vostè serà capaç tyunningovat i millorar-lo per que tan aviat com desitja la teva ànima.

Com ja es pot entendre la característica principal del joc serà capaç d'una major personalització dels cotxes. Juntament amb els seus amics i "col · legues" en la carrera serà capaç d'organitzar l'equip de carrera i participar en competicions. També es pot jugar el joc de la tripulació, la creació de petits equips de quatre membres. Junts et serà molt més divertit per escapar de la policia i conduir en carretera com fora dels Estats Units.

A causa de l'àmplia selecció d'estils, pot personalitzar el joc només per a tu, i una varietat d'estils de conducció agafarà el seu propi "onada de la sort."

Pre No se sap si estarà jugant a la tripulació lliure, però en un futur proper els desenvolupadors han promès resoldre el misteri. I no obstant això, ara se sap que al mateix temps que el joc al PC la versió "light" del projecte per als telèfons intel · ligents que s'executen en iOS i Android.

Atès que el joc serà realment val la pena, tenir cura de seguir les notícies del món del joc, de manera que no es perdi la sortida de l'equip!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more