Marcadors

The Secret World

Noms alternatius: The Secret World

El joc Secret World, que està segur d'atraure l'atenció dels que són molt aficionats a la mística. Potser algun temps ha volgut en el nostre món real, com en el joc existien Les criatures místiques en línia Secret World.

Joc TSW està plena de mites mística secreta, plena de màgia.

El registre Secret World representava una mica inusual. Haurà de fer alguns passos addicionals abans de crear el seu propi compte. I així, vostè necessitarà:

1. Entrada al joc.

2. Premi al final de la pàgina principal del menú enllaç « Community » .

3. Després feu clic a « Joc » .

4. A la part dreta de la pàgina tindrà una finestra amb el formulari d'inscripció. Omplir tots els elements que conté.

5. Escriu el teu nom, i després adreça de correu electrònic.

6. A continuació, feu clic al botó « Subscriure ». En prémer aquest botó, s'acordarà de forma automàtica amb la política del lloc. Aquestes disposicions es presenten en el lloc.

Play The Secret World, es pot, no sé si té la potència de càlcul menys descriu a continuació:

DVD-Rom - 8x

OS - Windows XP o Vista, i Windows 7

Targeta de Video - nVidia sèrie 8800 512 VRAM

Processador - 2. 6 GHz Intel Core 2 Duo

DirektX - Direct X 9. 0c

Memòria - 2 a 3 GB

Disc dur - 30 GB.

A The Secret World que jugarà les següents fraccions:

1. Templers. Pertanyen a la categoria del bo: que tendeixen al desenvolupament espiritual, en el qual es manifesten com lluitadors contra el mal. La seva força resideix en la seva veritable fe en la bondat i la justícia. Templers es va originar des de la fundació de Babilònia, i ara són coneguts per tot Londres. Algunes de les seves accions van causar gran sorpresa per a molts, ja que aquests nois són realment desesperada.

2. Illuminati. S'oposen als templers. Aquesta fracció és ambiciós i despietat. Per poder estiguin disposats a fer un gran esforç: el xantatge, la difamació, i fins i tot traïció. Illuminati consideren els majors enemics dels Templers. Al segle XVII, que van deixar Europa. Avui viuen sota terra a Nova York. Quan Templers seleccionar acuradament als seus empleats, els Illuminati és tot el contrari. Per a ells, l'important és que els seus empleats comparteixin els seus principis.

3. Dracs - el propòsit de les seves accions encara no s'han determinat. Ells estan en algun lloc en el punt mig entre els Templers i els Illuminati. Ells segueixen els ensenyaments de Sun Tzu, que es descriu en el "art de la guerra." La seva dignitat és la paciència -, però també tenen una varietat de qualitats negatives. Estan ubicats a Seül.

The Secret World en línia no implica la presència de nivells i classes en el joc.

The Secret World - aquest món misteriós que atrau al seu voltant. Cada tan bojament Vull saber què s'interposa entre les persones i el misticisme, és veritat o és encara una llegenda?

Potser quan vostè juga The Secret World, podràs veure alguna cosa i abans d'obrir les portes que altres no veuen. Submergeix-te en aquest il · limitats secrets i misteris del joc El món secret d'espai en línia. Sotmetre aquest bell món!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more