Marcadors

The Settlers Online - Colons

Noms alternatius: Settlers, The Settlers, Setlers, Colons

TheSettlers joc en línia és una seqüela de la conquesta del món en els theSettlers d'estratègia militar-econòmics finals dels anys 1993 (colons), pel fet que molts jugadors de l'època no s'omplen a la nit. I ara, gràcies als desenvolupadors d'Ubisoft, se'ns dóna l'oportunitat de provar una versió del navegador del joc per si mateix. Però abans d'això, anem a veure el que els desenvolupadors han presentat demandes per jugar TheSettlers. Requisits mínims del sistema permeten fins i tot jugar a la configuració de l'ordinador de l'oficina:

·                    Sistema operatiu: Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

·                    Intel Pentium III processador de 800 MHz

·                    RAM 256 Mb

·                    64 MB de targeta de vídeo

·                    La versió de Flash-playerposledney

· Connexió a Internet

·                    Té

Com veiem en els requisits del sistema, no hi ha res sobrenatural, pel que podem prendre amb seguretat per a registrar un compte. Uneix-te a les TheSettlers joc no requereix cap habilitat especial. A la pàgina principal del lloc web oficial, se li demanarà per les dades estàndard

·                     correu electrònic

·                     contrasenya i la seva confirmació

·                     el nom amb el qual vostè sabrà el sistema Uplay

·                     data de naixement

També cal aprendre i acceptar l'usuari, l'acord d'usuari i la política de privacitat. A continuació, feu clic al botó blau gran "Crea un compte" i TheSettlers de registre en línia que ja tens. Per cert, si ja ha entrat en el Uplay, llavors TheSettlers registre no és necessari: només cal entrar en el joc sota els seus dades. Com ja es podia veure en la descripció dels requisits, el joc va ser creat en flash, i jugarà al navegador, i vostè no haurà de descarregar i instal lar al seu ordinador, aplicacions de programari addicionals.

Quan es comença a jugar als jocs en línia TheSettlers, se li donarà un tros de terra, construir un ajuntament, una certa quantitat de recursos i els colons desocupats. I així, vostè no ha de fer front per si sol, intel · ligent TheSettlersonline intel · ligència artificial portar ràpidament fins velocitat. Ell serà mostrar i dir què és què, i seguint les seves instruccions, rebràs punts d'experiència i passarà al segon nivell del joc.

Des dels TheSettlers línia joc representades en el gènere de l'estratègia econòmica i militar, el primer que s'ha de desenvolupar l'economia. La cadena de producció principal es compon de tres fases: extreure recursos útils es fan els productes i utilitzar el fet que hem creat.

Per indústria minera TheSettlers inclouen recursos com ara:

·                     arbre

·                     Ore

·                     aigua

·                     carn

·                     peixos

·                     ocell

Productes de processament són:

·                     farina

·                     Acer

·                     ferro

·                     or

·                     salsitxa

I com producte final són:

·                     Weapon

·                     armadures i altres dispositius dissenyats per fer la vida més fàcil per als colons

Cal tenir en compte que per poder jugar als jocs en línia TheSettlers vostè ha de pensar en cada pas d'antelació, calcular el que els recursos que necessitarà matí per als subjectes no han de morir de fam i tots ells treballar. En general, tot és simple: per tal de tenir les matèries primeres - les reserves han de ser reposats constantment, i el mateix amb la indústria manufacturera: caldrà calcular la quantitat òptima dels recursos necessaris per a la producció. Com més alt sigui el nivell que estarà en el joc, més edificis que estaran disponibles.

No oblidi que quan vostè juga els TheSettlers de jocs en línia, a excepció de les activitats econòmiques pacífiques que haurà de desenvolupar i destresa militar. Després de tot, quan s'ha de conquerir noves terres per a l'expansió dels assentaments o per protegir les seves possessions sense guerrers no poden fer. Al principi TheSettlers de jocs en línia li permeten contractar només dos tipus de soldats: arquers i reclutes. Amb el temps, la llista dels soldats disponibles va augmentar a nou. Cada soldat és el més utilitzat en la posició més adequada per a ell, per la forma en què les tropes dependrà col · locat la seva victòria militar. Les batalles en el joc són sense la seva participació directa, i amb el desenvolupament de la batalla es pot llegir en l'informe. Les tropes durant la batalla fan torns, així que per evitar pèrdues no poden ser qualsevol de les parts. En el joc vostè pot unir-se a un gremi, o crear el seu propi i convida als teus amics a jugar junts després de tot, millor.

Quan estàs en theSettlers joc, vostè ha de donar volta al seu cap i pensar en l'estratègia de desenvolupament, assignar recursos, analitzar les tàctiques d'atac i defensa.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more