Marcadors

TimeZero

Noms alternatius: La meitat Zero

Després d'una explosió nuclear la humanitat ha rebut un nou punt de partida i va prendre un camí diferent de desenvolupament - no és una idea nova, però la seva posada en pràctica en el post-apocalíptic TimeZero joc de rol en línia molt impressionant. TimeZero Joc en línia ja molt popular a la web, gràcies als excel · lents gràfics, missions emocionants i la capacitat màxima del teu personatge en termes de desenvolupament.

Per començar TimeZero requereix registre. Ofsayte en el joc, seleccioneu l'opció corresponent. Després de llegir el pròleg, premi "joc" i escriviu el nom per al personatge, una adreça de bústia vàlid i la confirmació de contrasenya. Nuance - registre en el joc TimeZero ofereix només has de seleccionar el sexe del seu futur heroi. A continuació, acceptar les normes i els acords i prem "enter". Espereu que la carta amb l'activació del compte, confirmar - i el registre en línia TimeZero que ja tingui.

Bé, ara vostè pot venir a les encaixades amb la creació del personatge. Ja en aquesta etapa del joc en línia TimeZero així mateix recomana. Diversos esquemes per crear una imatge de l'heroi, la divisió 11 professions en camps (dos d'ells), i fraccions (vuit), i un gran nombre de clans. Per tant, jugar el joc en línia vostè TimeZero un dels camps de batalla - per Sanadors Kronos o Negre Escorpí. No obstant això, mentre que "no brilles" estar a les seves files, per què - llegint. Cada campament està format per quatre faccions.

El positiu "Sanadors Kronos" inclou la següent fracció:

1. Rangers - hereus de la professió militar, protegir els febles i oprimits de robatoris i saquejos;

2. Iron Hawks - Un grup de científics de talent, l'objectiu és trobar noves civilitzacions a l'espai,

3. Psyonix - un grup especial de persones psy-cinètica (treball amb el poder del pensament)

4. Legió Blanca - Exèrcit del Gran Emperador.

Al campament negativa "Escorpí Negre" inclou fraccions

1. Invasió - despietada soldats estrangers d'un altre sistema solar;

2. Systeam - robots i control de la ment d'ells, "Sara", tendeixen a la destrucció de tots els éssers orgànics;

3. Els agricultors Gratis - agricultors independents;

4. Moscou Gangsters - spot "bosota" - lladres, assassins, saquejadors, etc

Tots els principiants comencen a jugar amb TimeZero "incubadora", un lloc especial on es pot anar a través de baralles d'entrenament (feu clic a "Mostra baralla") i el braç - que té un refredat, llançar, armes de foc, armes d'energia. I, per descomptat, aconseguir una primera feina. Ready? Després, prengui la seva motxilla i anar - hi ha més enllà de les parets de l'edifici es troba un món meravellós, misteriós i brutal.

Cada heroi recerca passa porta experiència, paràmetres millorats (característiques i habilitats), la realització de l'inventari. Pel que fa a rendiment, el deu d'ells: l'experiència, la salut, la vitalitat, la psi-energia, la força, l'agilitat, la intuïció, la resistència, la precisió, la intel · ligència. Habilitats una mica més (13) i desenvolupar, ja que utilitzen aquestes armes o altres articles, subministraments mèdics o equips. En el curs de com jugarà TimeZero, tractar de desenvolupar a tots.

En missions a l'atzar i de la història, TimeZero joc en línia en el qual es pot guanyar (el treball en les mines), extreure i vendre recursos per destruir monstres i mutants (ordre aquí 16), etc etcètera I el més important, el que necessita saber (o no ... si està interessat intriga - aleró! ) Juga el joc en línia TimeZero que a un cert punt i quan el teu personatge serà prou fort i el nombre de vostès, els nivells en el nivell desitjat, que és quan has de prendre partit - per esdevenir un sanador Kronos o Negre Escorpí. I llavors - el nou punt de referència personal.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more