Marcadors

Tormento

Noms alternatius: Tormento

Tormento en línia - això és un joc multijugador massiu en línia de rol a l'estil de fantasia, on hi ha l'ambient únic de l'Edat Mitjana.

Joc en línia Torment no requereix la instal · lació del client del joc, però si ho desitja, pot descarregar i instal · lar que oferirà oportunitats addicionals per a un joc més còmode. Tormento pot jugar en qualsevol navegador popular.

Inicialment, el joc en línia Torment, predlagagaet oportunitat activationless jugar i decidir per si mateix, val la pena registrtrovatsya i jugar de nou o no.

Si la prova li agrada el joc, a continuació, a Següent per continuar, no necessitem complicat Registrar Tormento: en el camp de registre, introduïu el nom del futur caràcter, contrasenya, correu electrònic, data de naixement, triï entre els gèneres, introduïu el codi especial en el camp especificat i completa tota l'acceptació procediment dels termes de l'acord. Registre d'empresa en aquest joc Torment finalitzat, pot continuar amb el joc!

Així que vam crear paràmetres estosnovne personatge: Experiència, Stats, Habilitats, modificadors, les opcions no són de combat, el títol i l'addicció. Ara ullada més de prop a totes aquestes opcions:

Experiència - persrnazh que es posarà en baralles;

Article - és la lluita contra un personatge que afecta el curs de la batalla. Hi ha estadístiques bàsiques (força, viabilitat, Int), i l'article model (Instinct, bones formes, Celeritat, Agilitat)

Habilitats - tots ells es divideixen en grups (Possessió d'armes, Martial, Escut, Desenvolupament General, Mobilitat, mèdica, formació, Màgia)

Modificadors - afecten les habilitats especials de combat del personatge (Crit, esquivant, de compromís, de la reflexió), excepte els modificadors, hi antimodifikatory;

Paràmetres no combat - característiques que no tenen cap efecte directe en la lluita (Valor, Karma, Nivell títol, clan, lloc de naixement, l'edat i alguns més)

Títol - que depèn de la velocitat del personatge karma i valor;

Addicció - Els jugadors que han assolit el cinquè nivell està disponible, un dels quatre inclinacions (llum, Ordre, Caos, Darkness).

Joc en línia Tormento, que té molts edificis diferents que es troben al poble de Macondo. Heus aquí una breu llista d'aquests edificis: Botiga licor banc, Version, Hospitals Batalla Ciutadella, ferrer, del mercat, Costa Guerra Stone.

En els edificis en el joc un munt de llocs diferents, però el més important de tots els llocs són - el lloc de l'execució i de la zona de Five Points.

Joc en línia Torment té un sistema de comerç ben desenvolupat. Hi ha Shop (on es pot comprar o vendre béns), mercat (en aquest cas, pot enviar la sol · licitud per a la venda de béns), Subhasta i licitació.

En aquest joc hi ha quatre tipus de monedes. Est: Thaler (principal moneda del joc), Solid (pot comprar el "real"), Corona (solidus analògica, però la diferència és que no es poden transferir a altres personatges) Nortmarki (que obtenen per completar missions i referències atrets).

Per tal de jugar el joc en línia Torment efectiva en l'arsenal del joc té una gran selecció d'objectes i armes. Aquestes són algunes de les coses en el joc: polseres, Armor, Dubina, Dagas, Anells, llances, espases, sabates, collarets, guants, cinturons, anells, destrals, cascs, escuts, i més, no menys útils per als jocs.

Per descomptat, igual que amb molts altres jocs, hi ha criatures que es pot domesticar, i que l'ajudaran en la lluita. Els animals de control a la batalla no cal, només farà que les decisions sobre la base de la situació, i per donar el suport necessari. Tots els animals tenen les seves pròpies característiques, que afecten la seva capacitat per lluitar contra ell: la vida Armor, danys i la zona de strike. L'animal es pot comprar a les botigues, a la Borsa, en la subhasta o licitació.

Juga el joc en línia Torment sigui a través de moltes missions diferents, per a la realització es donarà certes recompenses.

El joc té l'oportunitat d'unir-se a un clan i Guild, o per crear-los.

Si durant el joc hi haurà algunes preguntes del joc, vostè pot demanar ajuda.

En aquesta revisió, els detalls no tenen totes les característiques d'aquest joc, no té un munt de característiques interessants. Se separa de tot només Tormento de registre en línia. Per tant, espero jugar Torment no s'avorrirà!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more