Marcadors

Tormgard

Noms alternatius: Tormgard

Tormgard en línia - és un joc basat en el navegador lliure, que està ple d'aventura. Hi ha llocs salvatges, ruïnes antigues i fosques masmorres, que necessitaran per superar els seus enemics, prendre els seus tresors! Tipus de joc es presenta en forma d'un determinat llibre d'imatges, en què el jugador serà capaç d'aprendre aquest món misteriós, que està plena de personatges màgics i de contes de fades. ...

Per començar Tormgard jugar, necessitem no només una complicada Registrar Tormgard: haurà d'introduir el seu nom d'usuari, contrasenya i correu electrònic en els camps de registre. Aquí vprintsype fet amb aquest joc Tormgard Registre, pot començar a triar svogo futur heroi. Inicialment, cal seleccionar el pis i una de les quatre carreres - Humà, Elfo, Nan, Semiorco. A continuació, tria el heroi futura professió. Fem una ullada a aquestes professions. Per tant:

Man - que li han professions com bàrbar, Sacerdot, Guerrero, Caballero, Ranger i Dodger.

Elf - disposi professions com a guerrer, sacerdot, Ranger i Dodger.

Nan - disposi professions com a sacerdot i guerrer.

Semiorca - disposi professions com el bàrbar, guerrer i el guardaboscos.

Cal tenir en compte que el joc en línia Tormgard, pot crear diversos personatges en un sol compte (que et dóna l'oportunitat de jugar a diferents races i tenen diferents ocupacions).

En el joc en línia Tormgard, cada personatge té les característiques bàsiques com ara la Força, Destresa, Saviesa, Punts de Vida, Atac i Defensa. L'augment en el joc el nivell d'aquestes característiques, estar atents a ihnim oportunitats, ja que això dependrà de la seva major capacitat de combat. A més d'aquestes característiques, no us oblideu d'indicadors com ara el nivell i la quantitat d'experiència.

Jugador en línia joc joc Tormgard ser llocs miraculosos i misteriosos que estan plens de perills i aventures. Ubicacions dels partits Tormgard línia classifiquen en tres tipus: la ciutat, àmplies i Masmorres. Cada un d'aquests llocs té les seves pròpies característiques i propòsits:

De la ciutat - un lloc on l'heroi comença el seu viatge en aquest joc.

Espai - aquí has ​​d'anar a través dels verds prats, boscos foscos, pantà pudent i perillosa muntanya. Aquí pot trobar un tresor que et topes amb un parany o enemics es reuneixen, pallissa que l'heroi va a aconseguir l'or, l'experiència i els trofeus que després es pot vendre en el retorn a la ciutat. Una de les característiques d'aquesta ubicació és la seva seguretat.

Dungeons - són llocs secrets que no poden obtenir tot mortal. Aquí, a part dels enemics de sempre, viuen forts monstres d'elit i caps. Cada masmorra té es va aprovar una sèrie de mini-missions, el teu heroi podrà participar el cap principal d'aquesta masmorra, una victòria sobre tu, serà una generosa recompensa.

Joc en línia Tormgard té una trucada ocasional: Fight (lluites amb enemics i monstres), accidents (possibilitat de caure en el parany) i una mena de descobriment (quantitats trobades d'or, moltes vegades més preparats per a les baralles).

Joc en línia Tormgard té la seva pròpia moneda, l'or i el platí.

Bé, vostè tindrà el desig de jugar el joc en línia Tormgard? En cas afirmatiu, a continuació, comprovar Tormgard esperant per tu!

I finalment, podem dir que el jugar Tormgard ser força interessant.

Per tant, no perdis el temps, demostrar a tots que ets el millor!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more