Marcadors

Regles de la guerra renaixentista

Noms alternatius: La dominació total es renova

Rules del joc de la Renaixença de la Guerra en els fragments de la civilització.

Company Plàrium Global Ltd presenta el seu pròxim desenvolupament de Regles de la Revolució de la Guerra. El joc està disponible per a tot tipus de dispositius mòbils en diversos idiomes, i també en rus. Atès que es tracta d'una joguina multijugador que fa èmfasi en la interacció dels jugadors, necessiteu un accés constant a Internet.

La descàrrega

Rules of War Renaissance pot ser totalment gratuïta, però també es proporciona per donar, quan per a algunes coses s'han de pagar diners reals. Per excloure les despeses ocasionals, especialment si el vostre telèfon entra en mans incorrectes, configureu la contrasenya a la configuració que només se us coneixerà. Pel que fa a la trama, es basa en els intents de la humanitat per sobreviure. Aquesta lluita per l'existència ha estat duent a terme durant molt de temps, però, més recentment, una altra agressió de la intel·ligència artificial"Morgan"es va unir a la contínua guerra nuclear i la terrible epidèmia.

Les característiques principals del joc.

El desenvolupador intenta fer que els seus productes siguin universals. A causa d'això, els usuaris poden triar una opció convenient per a ells mateixos per instal·lar-se en un telèfon mòbil o descarregar les regles de Renaissance War de l'ordinador. Qualsevol versió s'adhereix a una sola història i ofereix les mateixes oportunitats, per tant, és una qüestió de gust. L'únic refinament si l'instal·leu simultàniament en ambdues màquines, el guió no s'intersectarà, desenvolupant-se completament separat en diferents fonts.

Principals característiques del procés del joc:

Què és interessant?

 • El model de distribució segueix el principi Free-to-play
 • Toys (tant mòbils com de navegador) estan disponibles per a jugadors de tot el món
 • Ajustat en diversos idiomes
 • Les connexions han d'interactuar unint-se en agrupacions
 • Obteniu la defensa contra l'enemic
 • Seguiu les missions
 • Augmentar premis per assistència diària al joc
 • El món post-apocalíptic ha estat durant molt de temps un tema convenient, i es va repetir tant en el cinema com en les extensions virtuals de la World Wide Web. Les regles de joc del Renaixement de la guerra s'han convertit en una de les variacions, i si no ets indiferent al destí de la humanitat, uniu-vos de manera segura als milions de participants que ja s'han unit a la lluita per la recuperació de Earth Zero.

  Quan aquestes terres eren un veritable paradís, però el progrés es va convertir en una maledicció, es va iniciar una guerra amb l'ús d'armes nuclears. Com a resultat, la gent va començar a morir, i els supervivents es van convertir gradualment en mutants. Però si amb això fa molts anys que la humanitat ha aprés a posar-se a prova, la ment artificial"Morgan"que es va rebel·lar contra ells va portar nous problemes. El seu únic propòsit és alliberar el planeta dels restes de la raça humana.

  El joc

  Rules of War Renaissance actua d'acord amb el principi habitual d'estratègies d'MMO per unir jugadors a la lluita contra l'enemic. En aquest cas, l'enemic no està sol, perquè es pot resistir als mutants i als participants amb agressivitat. Fins i tot els aliats no s'han de confiar completament, perquè poden trair-los triant una transacció més rendible per a ells mateixos.

  Game Total Domination Reborn, aquesta és una estratègia militar-econòmica. Vostè ha de desenvolupar mines a la recerca de minerals, desenvolupar el seu acord i habilitats personals. Podeu contractar desenes de tipus d'infanteria, així com equips militars. Conegueu les tecnologies del futur, que efectivament conviuen amb encants i amulets antics. Participa en les missions més complexes, desenvolupa estratègies, troba artefactes misteriosos i tot per a la tasca més important dels jugadors és la confrontació entre Morgan i els seus creeps.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more