Marcadors

Travian

Noms alternatius: Travian

Al principi vostè és propietari d'un petit poble amb un únic edifici. En TRAVIAN hi ha quatre tipus de recursos: fusta, fang, ferro i cultius. Abans d'anar a la construcció d'edificis, s'han de fer càrrec de l'extracció de recursos. Una vegada que estableixi els recursos de producció, es pot anar al desenvolupament de la part central del seu poble. Construir un magatzem i graner, pot emmagatzemar més recursos i la memòria cau ajuda a protegir-se de les incursions rivals. Mundial TRAVIAN vostè no està sol. Aquí es juga amb milers d'altres jugadors. El més important per a vostè són els jugadors dels voltants del llogaret. La targeta li permet inspeccionar la ubicació d'altres jugadors a prop dels seus assentaments.

Interfície

Resum: Aquí trobaràs els teus camps de recursos

Village: Al centre del poble es pot construir edificis

Mapa: Aquí es pot explorar els voltants del llogaret

Estadístiques: Taules amb altres de

Informes: Informació sobre tots els esdeveniments en el seu llogaret

Missatges: Enviar i llegir missatges personals

Ara vostè té tots els coneixements necessaris per al joc. Pot iniciar el joc immediatament després de la inscripció.

Romans

Legionari

Legionaris - infanteria simple i versàtil dels romans. Les unitats de combat d'aquest tipus de tropes multilaterals de desenvolupament: es fan bé tant en atac com en defensa. Però tot i això, el seu principal objectiu - per protegir els assentaments de les unitats enemigues cavalls Imperi Romà.

Prerequisits per cerca: Cap

Prerequisits per a entrenament: Caserna

Pretoriana

Entrenament en habilitats de defensa passi Praetorians llarga per continuar prestant servei al Senat com la Guàrdia Reial. La seva llegendària glòria que es mereixen gràcies a la seva excel · lent capacitat de tancar el combat contra la infanteria enemiga. No obstant això, els pretorians no són capaços d'un poderós atac i la defensa no és tan hàbil i fort contra la cavalleria, com els seus germans d'armes - legionaris.

Prerequisits per cerca: Akademiyauroven nivell armadura 1 Forge 1

Prerequisits per a entrenament: Caserna

Imperano -

Imperano - unitat atacant tropes de Roma. És ràpid i fort en l'atac que la defensa terroritza a les tropes enemigues.

No obstant això, per pagar per tot - Imperanos formació molt llarg i costós.

Prerequisits per cerca: Acadèmia de nivell 5, nivell 1 Blacksmith

Prerequisits per a entrenament: Caserna

Reconeixement Horse

Unitat de Reconeixement de Roma. Soldats bastant ràpid, però, consumeix 2 unitats de gra per hora. La informació precisa sobre el nombre de tropes i fortificacions enemigues - l'èxit en qualsevol guerra. Només explorar capaç de colar-se al poble enemic i obtenir la informació necessària sobre la quantitat de recursos i protecció.

Si no hi ha un enemic en els exploradors de llogaret, l'exploració continua sent desapercebut.

Prerequisits per cerca: nivell estable 1, Acadèmia Nivell 5

Prerequisits per a entrenament: Estable

Cavalleria emperador

Es tracta dels romans de cavalleria estàndard, per a les incursions i atacs ràpids sobtats. Soldats de cavalleria de l'emperador no és tan ràpid com el tro gal, però fort en atac i defensa de portar terror a un oponent desprevingut. No obstant això, cal tenir en compte que la prestació de cost cavall i el genet no és barat!

Prerequisits per cerca: uroven10 Estable, Acadèmia Nivell 5

Prerequisits per a entrenament: Estable

Taran

Ram és una arma de suport pesat per a la infanteria i la cavalleria romana. El seu objectiu és la destrucció de les muralles romanes, tanques o gals muralla alemanys. Facilitant d'aquesta manera l'ús de moltons tasques immediates d'infanteria i cavalleria. Però els Rams no ha de deixar que l'atac sense el suport d'altres tropes, perquè ells mateixos són febles.

Superior i fortificacions defensives més sòlides, més es necessita moltons per a la seva destrucció.

Prerequisits per cerca: Acadèmia nivell 10, nivell 1 Taller

Prerequisits per a entrenament: Taller

Senador

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more