Marcadors

Regnes Travian

Noms alternatius: Travian Kingdom
El joc de navegador Travian Kingdoms es va llançar el març de 2015. Et portarà als temps antics, quan els gals i els romans estiguessin constantment en enemistat, demostrant la seva superioritat. Però ara els alemanys s'han unit. Prenent la posició d'un dels representants, es trobarà en el gruix de les coses, construint i desenvolupant la ciutat, reclutant tropes, buscant aliats i lluitant amb enemics.

Per jugar Travian Kingdoms, només necessiteu una computadora i una connexió a Internet. Mentre estigueu familiaritzat amb la gestió de PC, els desenvolupadors preparen una versió que estarà disponible en els telèfons mòbils.

Com en qualsevol estratègia, s'han de prendre diferents passos, prestant atenció als detalls que afecten el resultat final.

Sobre oportunitats planificades i possibles esdeveniments

Primer de tot, tria la teva tribu:

 • Germans
 • Gally
 • Rimlyane

Stav al capdavant de la gent, has de fer-ho fort, així que els veïns et respecten i alguns tenien por. Al principi és un petit llogaret fàcil de derrotar, però a poc a poc es convertirà en un poble i després en una fortalesa fortificada. Asseguri el teu exèrcit:

 • Armes
 • Housing
 • Resources

Les relacions veïnes també necessiten atenció, i hauríeu de determinar qui entre ells es convertirà en el vostre oponent i qui serà un aliat. Atès que cada acord és controlat per un jugador real, això requereix el registre de Travian Kingdoms.

Explora les possibilitats de les tribus properes abans de declarar-les una guerra. És important que aconseguiu desenvolupar el vostre propi exèrcit, dotant-lo de l'experiència i les armes necessàries per assegurar la victòria. En les batalles, podràs aprofitar les noves terres riques en minerals; boscos de fusta; camps que creixen grans. Les missions reeixides augmenten el vostre estatus i aviat seran nomenats rei o emperador.

Estem confirmats en batalles

Idealment, condueixes la teva campanya, necessites conèixer algunes de les característiques de cada nació i els matisos de la batalla.

 • Gal defensa millor, defensant les seves posicions.
 • Les tropes alemanyes mostren un zel i atacen amb èxit.
 • La Legió romana és la mitjana d'or en què ambdues possibilitats són equilibrades.
 • Mentre planten una ciutat alienígena, els guerrers utilitzen catapultes i busquen destruir l'enemic, aprofitar el territori.
 • Durant la incursió habitual, es dediquen a robatoris.

L'elecció del rol d'un administrador en Travian Kingdoms iPlayer també determina el camí del desenvolupament:

 • El governador està molt implicat en l'economia, però ha de pagar el seu benestar.
 • El rei multiplica el poder militar i s'ocupa dels assumptes diplomàtics. També a les seves espatlles rau la cura dels vassalls.

atributs externs de Travian Kingdoms

El primer que distingeix els regnes de Travian entre altres joguines és la capacitat de transformar els seus personatges cap a l'exterior, donant-los un aspecte tradicional depenent de la tribu (gal·la, romana o alemanya). Amb roba i tot tipus de nas, ulls, boques, bigotis i pentinats, fan que es vegin amenaçadores o de bon humor.

Les tropes que t'ocupen tindran aspecte agressiu, però els defensors romanen tranquils. Les fronteres contrastants dels estats són fàcilment identificables si mireu el mapa de la zona. Els edificis canvien l'aspecte de les barraques a edificis més bells en l'esperit de l'Edat Mitjana.

El joc va ser llançat com a complement al univers Travian, però es va convertir en una versió independent i va superar amb èxit l'examen sobre l'apreciació del públic. Ha conservat les capacitats de joc ben afins, i les noves característiques que han sorgit estan més preocupades pels atributs externs, que ja s'han esmentat. Així que juga, gaudint de la història històrica amb un biaix militar-econòmic.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more