Marcadors

Trine 2 Expanded Edition

Noms alternatius: Trine 2 Expanded Edition

Processador: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 1 GB

RAMDAC: GeForce 7600/Radeon HD 2400

Espai en disc: 1. 5 GB

Trine 2 - joc d'arcade desenvolupat per una de les empreses finlandeses, continua la tradició establerta fa molts anys, en les albors dels jocs d'ordinador. Trine 2 mecànica del joc és molt similar al joc que abans eren populars on el jugador va caure sota el control de tres Perdut en el temps dels víkings. Cadascun dels personatges tenien les seves capacitats excepcionals, i només amb les habilitats de cada membre de l'equip podria passar el nivell fins al final. Joc Trine 2 també compta amb tres personatges principals - lladre intel · ligent i ràpida Zoya, poderosa i indispensable cavaller melee Pontius i elements de control mag Amadeus. Cada membre de l'equip és diferent als altres, i utilitzeu les principals característiques i fortaleses es pot arribar abans que el desenllaç de la trama.

Argument

Joc Trine 2 connecta parcel · la molt confús, on ens expliquen tota la història de fons de l'univers Trine 2, el joc fàcil i difícil a la vegada. La narració del partit des del punt on la primera part va acabar. Regne de fades es va salvar, maleficis van ser destruïts, però l'idil · li va durar molt poc temps i una altra al món, on els personatges principals viuen sota seriosa amenaça. Aquesta vegada l'artefacte principal Trinh 2, que regula el món i l'univers en el seu torbat i una altra per salvar el món que necessitava tres personatges diferents, i el seu consentiment per ser un artefacte de la missió va decidir no preguntar. Una altra desgràcia per gaming univers Trine 2 va ser la invasió de follets encapçalats pel seu líder va decidir destruir el món familiar i fer-se amb el control de l'artefacte.

Heroes

En Trine 2, que hagi de jugar tots els personatges, utilitzant les seves fortaleses al cent per cent, però la majoria de les missions tenen diverses opcions per al joc i fins i tot pot distingir-se dels animals domèstics. Mag i el mag Amadeus vívid exemple d'un pacifista, perquè no té en les seves habilitats d'un atacant arsenal Institut i usa el seu poder per crear. És aquesta característica permetrà que passi a través dels pantans misteriosos i es mouen a través del vast abisme, ja que Amadeus crearà a partir de cubs d'aire fines i piràmides per construir ponts. Amb mag habilitats en dejú, la quantitat, la qualitat i la mida dels elements creixeran. Ponç, el cavaller amb l'os, la seva naturalesa, la seva naturalesa és una baralla, i els més oponents que enfrontarà, més còmode se sentirà. L'ús d'una espasa i un escut, així com nombroses habilitats de poder, el poder de Ponç serà capaç per si sola de mantenir la pressió de l'enemic, mentre que els seus socis es dediquen a les coses menys importants. Joc Trine 2 té un tercer personatge que, precisament, que es destaca d'aquesta mateixa empresa. Aquest lladre, aquest lladre, àgil i ràpid, prolazili capaç en els racons més inaccessibles, pujar les vinyes i les cordes, i, de vegades, pot mostrar els seus ullals, delmant als seus enemics des d'una petita ballesta, però l'habilitat més útil en el seu arsenal seria una bombolla amb baixa la gravetat, de manera que serà capaç d'elevar cap amunt. Aquesta varietat de joc Trine 2 és una gran selecció d'opcions i missions argumentals entrellaçades, plens fins al límit amb els trencaclosques, i distingir el joc d'altres arcades.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more