Marcadors

Triviador

Noms alternatius: Trividator

Joc Triviador un joc de navegador, que combina la possessió de coneixements en diverses àrees i batalles.

En el joc en línia basat en el navegador d'inscripció Triviador es realitza a través del web oficial del joc, així com tenir l'oportunitat de registrar a través de la popular xarxa social a Internet - Facebook. Participa en el joc i la interfície del lloc es presenten en anglès.

Per tal de registrar els jocs en línia Triviador haurà de fer el següent:

1) Cerca a la web oficial Triviador, durant l'ús de qualsevol motor de cerca que vostè sap. Per exemple, Yandex.

2) Una vegada que obri el lloc, abans de començar immediatament la descàrrega de jocs. Es mostrarà la pregunta de si voleu crear. Si no està d'acord, simplement feu clic a la X a la cantonada superior dreta. I si tot el contrari, feu clic a l'enllaç de casella «Sing aquí». Després d'això vostè veurà el formulari de registre.

3) A la primera escriptura cel · lular Correu electrònic (la seva adreça de correu electrònic).

4) A continuació, introduïu la següent contrasenya de cèl · lules (la contrasenya). Ha de ser bastant únic i contenir lletres i números.

5) A continuació, seleccioneu Usename (el seu nom d'usuari).

6) per llegir les seccions que estan per sota, si vostè està d'acord amb ells, marcar-los. Has de fer clic a les caselles que estan enfront dels elements.

7) I al final, feu clic a "Registre".

Ara vostè és un usuari legítim jocs Triviador i seràs tret tots els teus èxits.

Joc joc Triviador mantenint tots els seus èxits, només poden els usuaris del joc registrats. Tenint en compte que aquest joc és un navegador, es presta més atenció a la connexió a Internet d'alta velocitat. Paràmetres del sistema de l'ordinador ha de ser inferior a la mitjana. Això és per assegurar que el joc funcionava bé.

En el joc de navegador podràs jugar els homes Triviador que donaran al seu color i vostè tindrà el seu castell. Colors en el joc: blau, groc i vermell.

Les batalles en línia Triviador inusuals. Seleccionat per a la batalla a dos rivals. Pot ser que vostè o algú que els altres dos jugadors.

Com un duel se li donarà una pregunta que ha de ser resposta per un període de temps determinat. Qui respon a aquesta pregunta correctament guanya. Després de la resposta és una lluita on el guanyador mata el perdedor i pren el seu lloc.

El joc estarà davant teu és un mapa de la Terra, el que has de guanyar. Com més ganes, més dels teus companys es col · locarà al mapa, i per tant es convertirà en el guanyador.

Preguntes en el joc són bastant simples. Vénen de diferents àmbits: des de la història i acabant amb els dibuixos animats més populars.

Joc de navegador en línia Triviador li donen l'oportunitat de posar a prova el seu coneixement, i la capacitat de conquistar el món amb el seu caràcter.

Entra Triviador en el joc i guardar els resultats. No tingueu por de provar el seu coneixement. Tingueu en compte, que sens dubte vénen a guanyar!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more