Marcadors

Imperi Urbà

Noms alternatius:

Urban Empire és un joc de simulació de construcció de ciutats, però això només és a primera vista. Els gràfics per a aquests jocs no són el paràmetre principal, però aquí no és satisfactori, tot sembla prou bo. La selecció de música i interpretació de veu és d'alta qualitat.

Si esteu interessats principalment en la simulació de la construcció d'un assentament, en aquest joc no teniu res especial a fer i és millor buscar una altra cosa. Aquí tot és més senzill i més complicat. De fet, desenvolupareu la ciutat, però no de la manera habitual i no sempre directament.

Aquest joc és una simulació de la gestió d'una ciutat prenent decisions durant les reunions de la junta.

Totes les accions afecten directament la vida i el desenvolupament de la ciutat que se li encomana. Però trigarà temps a veure-ho.

Has de

  • Participar en la política
  • Decidir com s'ha de desenvolupar la ciutat
  • Estableix impostos
  • Gestionar el pressupost municipal

Durant centenars d'anys heu governat una dinastia d'alcaldes. En la majoria dels casos, preneu decisions escollint entre diverses opcions. Tanmateix, pel vostre compte, no podeu prendre cap decisió que canviï la vida. Tot es sotmet a votació d'un petit ajuntament, que inclou representants de les famílies que van fundar la ciutat.

Jugar a Urban Empire es recomana principalment per a aquells als quals els agraden les intrigues polítiques, però a altres també els agrada veure com determinades decisions afecten la vida de la població.

Podeu influir en la composició del consell intentant que sigui més fidel a vosaltres, membres de les famílies governants. Recull evidències comprometedores i influeix en la presa de decisions d'altres maneres.

No és fàcil influir en les decisions dels altres, intenta ser enginyós, però no sempre sortirà. De vegades, una pressió excessiva pot, per contra, posar una persona en contra teu.

El joc et farà aprofundir en diversos temes de la vida de la ciutat. Aquí no hi ha solucions senzilles, sempre hi ha tant satisfets com aquells que no els agraden les vostres accions. Recordeu que és impossible agradar a tothom i intentar fer el millor per al desenvolupament de la ciutat.

Tot s'implementa de manera extremadament realista, aquest realisme als jocs és molt rar.

El joc de vegades és criticat per aquells jugadors que volen veure el resultat instantani de les seves accions, però a la vida, com en aquest joc, no sempre és així.

Cada joc porta molt de temps i si t'agrada el joc pots gaudir-ne una bona estona. Si has acabat de jugar, no et desanimis, pots tornar a començar, cada nou joc no és com l'anterior.

Al nou joc, podeu prendre un camí completament diferent i esbrinar com serà el destí de la ciutat si feu el seu desenvolupament en una direcció completament diferent.

La descàrrega gratuïta de

Urban Empire al PC, malauradament, no funcionarà. Teniu l'oportunitat de comprar el joc al portal de Steam o al lloc web oficial dels desenvolupadors.

Comença a jugar en cas contrari, els consells magistrals del joc ho trencaran tot sense la teva sàvia guia!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more