Marcadors

Urban Rivals

Noms alternatius: Urban Rivals

Urban Rivals en línia - és un joc de navegador en línia, que reuneix jugadors de tot el món. Joc en línia Urban Rivals pertany a la categoria de jocs de cartes, i es fa en l'estil dels còmics, on tots els esdeveniments que es desenvolupen en el joc Gran Ciutat Clint City, que es manté contínuament el clan enemic combats entre faccions pel control de tota la ciutat. Juga el joc Urban Rivals pot en línia en qualsevol navegador (Internet Explorer 6, no es recomana! ) I instal · leu el client de joc - no cal! Registra't i comença el joc ...

Registre Urban Rivals: Si tens un compte a Facebook, podeu entrar en el joc mitjançant l'ús d'aquest compte en lloc de registrar-se al lloc. Si no tens, a continuació, premeu el botó "Registrar i jugar" a la finestra que s'obre, vostè pot triar l'estil dels seus primers malls de combat: La força bruta (no deixis que l'oponent no casualitat), Slow Death (rival d'impressió de si mateix amb la seva bossa de trucs ) Supervisió (mantenir la situació sota control i actuar en defensa). A continuació, seleccioneu el país, introdueixi en els camps corresponents de correu electrònic, nom d'usuari, la contrasenya i el codi especificat. Per rebre notícies d'Urban Rivals, posar un accent a "Yes" o "No". Després accepti l'acord amb les regles del joc i premi el botó "Registrar i jugar." Davant d'això, Participa en el joc Urban Rivals està acabat, ja està a punt per jugar!

En aquest joc brillant i colorit, vostè es reunirà amb els joves i ha soscavat informal amb una varietat de mutants agressius, amb la policia valents i mafiosos violents, així com molts altres personatges igualment colorits ...

Al principi del joc vostè aconsegueix el seu primer treball - Missió, els diferents tipus i nivells de dificultat. Per dur a terme les missions que vostè guanya punts i premis ...

Iniciant el joc, se li dóna vuit cartes amb certs personatges que pertanyen a diferents clans. Participar simultàniament en la batalla targeta només es quatre cartes. Cada targeta té les seves pròpies característiques especials: Força i Danys (principal), Habilitat i recompenses (menor d'edat).

Al principi de la batalla, cada jugador tria un per un del seu mall una carta i el llança a la batalla. Tingueu en compte que un jugador que va a triar la seva targeta per a la segona baralla, té l'avantatge que ja es veurà un mapa del seu oponent i ser capaç de llançar a la batalla targeta més fort. Per combatre amb èxit a Urban Rivals joc en línia, cada participant ha de triar correctament un equip, que té la forma d'un mall de cartes-personatges. Urban Rivals joc en línia ofereix l'oportunitat d'adquirir les trucades de targetes-personatges de col · lecció (el seu número sobre 50). Amb l'ajuda d'aquestes targetes, que serà més fàcil per guanyar baralles, però per obtenir aquests personatges no seran fàcils, de manera que haurà de penjar. En Urban Rivals participat més de 600 personatges diferents, que tenen el seu propi caràcter i habilitats que es poden desenvolupar i adquirir-ne de nous.

Tots els personatges del joc estan units en clans, que en aquest punt en el joc - 22 (una història detallada d'aquests clans es pot trobar en els llibres d'historietes, que estan disponibles en el lloc).

Juga en línia del joc Urban Rivals poden estar en diversos modes de joc. Per exemple, com ara: Els tornejos diaris, ELO, Survivor, Deathmatch. ...

En l'etapa inicial, vostè lluita amb els jugadors del seu nivell (és a dir, no complex). Després, a mesura que avança el joc, passarà gradualment a nivells més difícils (on cal seleccionar acuradament una tàctica per lluitar). Els nivells extrems estaran disponibles després d'haver assolit el llistó molt alt en el joc (ja hi ha normes més estrictes).

Per dur a terme batalles a Urban Rivals, un es juga els diners (Clintz) i l'experiència. Els diners guanyat es pot gastar en la compra de nous personatges. Al VIP-shop "Boutique", vostè pot comprar personatges d'elit de targetes, però amb diners reals.

En Urban Rivals jugar, pot intensificar la capacitat de lluita de les seves targetes a través de tauletes especials - Pillz (com tauleta millora la capacitat de combat de la carta de personatge 2 vegades). Al començament de la batalla, s'obté 12 Pillz (que es pot distribuir a voluntat entre els seus combatents 4) i 12 vides. L'objectiu principal de la batalla - prendre tantes vides de l'enemic. Qui viu haurà més, és el guanyador!

Jugar Urban Rivals pot ser part d'un gremi existent o crear un de propi ...

En general, el joc és molt divertit, es pot descriure la llarga, és millor jugar almenys una vegada. Així, Urban Rivals xec esperant per tu!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more