Marcadors

Mundial Variable

Noms alternatius: Món canviant

Mundial Variable en línia - joc multijugador en l'estil d'una estratègia militar futurista.

Joc en línia World Variable no imposa requisits específics del sistema del seu PC, fins i tot amb els telèfons mòbils i telèfons intel ligents disponibles, però els problemes poden ocórrer quan s'inicia el joc en el navegador Opera Mini (navegador web per a dispositius mòbils).

Ingrés al Món Variable joc és molt senzill - se us demanarà que introduïu el nom d'usuari, una contrasenya, correu electrònic i triï l'idioma que prefereixi. Mundial Variable també ofereixen el registre en línia es registrarà automàticament en el fòrum del joc amb el mateix sobrenom, com en el joc.

En el joc hauràs de explorar el planeta desconegut, i per obtenir recursos utilitzant les bases de dades. Variable joc en línia World compta amb quatre recursos

- Metall (produeix miner robot)

- El petroli (petroli produeix robot)

- Quars (col · lector de quars)

- Urani (robot d'extracció d'urani).

Tots els robots faran que el seu col · lector robot. Quan vostè juga el joc en línia mundial Variable, llavors vostè tindrà la possibilitat de dissenyar robots per les seves necessitats, i si cal modificar-los. A més, tu mateix produir armes i armadures, protegint, a saber:

- Armes cinètiques (i armadures metàl · liques)

- Armes làser (que reflecteixen l'armadura)

Arma de plasma (armadura de l'energia).

Armes i armadures que necessiten, ja que altres jugadors s'esforcen per capturar la seva base i seleccioneu els seus recursos. Per tal de defensar i atacar amb èxit, el món Variable joc en línia li dóna l'oportunitat de desenvolupar les seves pròpies tàctiques per fer les tres rondes de la baralla. Aquesta tàctica a continuació, pot trucar i salvar ocasionalment per usar amb èxit, i no per crear-la de nou.

Vostè serà capaç de triar entre tres tipus d'atacs contra les bases enemigues

- Captura,

- Ocupació

- La inclinació.

Capture li permet prendre tots els beneficis de la base de l'ocupació - només el 40%, mentre s'inclina la intenció de moure la base enemiga per unes poques cèl · lules amb la possibilitat de rebuig. Tots els trofeus que rep en cas d'un atac amb èxit es converteixen en diners.

A fi d'equilibrar la balança a base de batalles pot atacar a un sol exèrcit, en el qual, a més, hi ha un límit en el pes de les unitats d'armadura.

Jugar Mundial de línia Variable bé de donar cua de les seves bases de dades, es pot anar fora de línia, mentre que la seva base de dades va a treballar dur. Al començament del joc se li donarà 3 bases, i amb l'augment del seu nivell va augmentant i la capacitat de controlar un major nombre de bases.

Per a un joc de més èxit haurà de desenvolupar eines com

- L'economia de la unitat (de ciència, tecnologia, mercat),

- Disseny de bloc (bloc càlcul de la resistència, el disseny d'armes i armadures)

- Bloc de transport

- Bloquejar la geologia.

Amb el desenvolupament de cada bloc en el nivell quan es juga en un món variable, o vostè aconsegueix una oportunitat per guanyar més, o una oportunitat per construir millors robots, o moure ràpidament per produir més recursos, respectivament.

En els planetes on s'impulsaran l'extracció de recursos, hi ha una enorme varietat de paisatges - rius, muntanyes, deserts, boscos, ciutats, on vostè pot aconseguir a un tipus específic de recursos o blocs de disseny per a un preu més barat.

Comences el joc en una àrea especial per a principiants, en el qual ningú pot prendre-us la base. Tan aviat com se senti capaç d'exercir plenament Mundial Variable, unir-se a l'Aliança - la unió de fins a 20 jugadors que es recolzen mútuament.

Variable World Register disponible en els tres servidors planetes

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

Shifting Mundial s'obrirà un planeta distant, dominaràs l'ús de robots, i desenvolupar les seves pròpies tàctiques de lluita.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more