Marcadors

Venecians

Noms alternatius: Veneciancy

Venecians en línia - un nou producte conegut per la seva companyia de jocs en línia Bigpoint. Desenvolupadors d'estudi tractant de produir jocs de la manera més àmplia que abasta diferents gèneres i categories de jocs per assegurar que tots els fans dels jocs en línia desenvolupats qualitat d'esborrany.

Entre els jocs allà BigPoint com a joc estratègic, militar i dinàmic i l'aventura, i en línia - comerciants venecians del Mediterrani és l'estratègia purament econòmica, que necessàriament serà d'interès per a tots els amants dels jocs econòmics pausats i reflexius.

Registre venecians en el joc - un pas necessari per poder començar a construir el seu propi imperi comercial. Igual que en altres jocs de BigPoint, venecians en el registre del projecte es fabriquen simples i ràpids. Per començar a jugar el joc venecians en línia vostè té dues opcions - ja sigui per completar un formulari especial per indicar que com el seu sobrenom, contrasenya, correu electrònic de contacte adreça i el dia del seu naixement, o bé connectat amb un compte en un context social a Facebook. Tenint en compte que avui en dia gairebé tothom té accés a Internet, registrat a Facebook, la segona opció seria molt convenient per a la majoria amb ganes de jugar el joc en línia venecians. Si decideix crear un antiquat, és interessant saber que el joc demana teu aniversari per tal de fomentar el dia el nom del jugador, donant bonificacions i oportunitats especials per a jocs de BigPoint és la pràctica constant. Registre venecians en qualsevol cas, no es durà a gran part del seu temps, i vostè pot procedir directament al joc - Joc venecians navegador totalment basada i per començar a construir les seves carreres econòmiques no han de descarregar i instal lar qualsevol client.

Venecians joc en línia té un vast món del joc amb un munt de llocs i oportunitats per al desenvolupament. En el primer moment, i vostè ha d'aixecar en una petita ciutat portuària, el jugador simplement enlluernat per la quantitat de tot tipus d'edificis que es poden visitar, i una varietat de recursos de jocs tasques disponibles. També cal esmentar els grans jocs de disseny gràfic - venecians en línia té cura i amb atenció als detalls ben desenvolupades llocs de joc, que es pinten de forma ordenada en cada edifici i cada icona. Aquesta actitud cap al disseny visual realment posa el jugador en temps de la Venècia medieval.

Què ha de participar en un món tan bell i ple d'oportunitats? Una vegada que el joc econòmic, respectivament, i les assignacions serà rellevant - per construir un determinat edifici, que necessita la teva ciutat en aquesta etapa, perquè a partir d'un port a un altre producte específic, per protegir la ciutat de l'atac dels lladres o guanyar assentament estranger. Totes les tasques són acompanyats per escenes temàtiques - no només ha de portar un objecte del punt A al punt B, i, per exemple, lliurar el vi car calaix de mesurar un poble veí per assegurar favor i aconseguir l'oportunitat de negociar.

Menció especial mereix les noces del sistema desenvolupat, amb les que pot crear una dinastia pròpia totalitat, que bé pot superar la riquesa i la influència de fins i tot la família reial. Com es pot veure, tocar venecians interessant i emocionant, un projecte d'aquest tipus no pot romandre indiferent als seus fans totes les polítiques econòmiques, sobretot perquè els venecians poden jugar totalment gratuït.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more