Marcadors

Vikings, la guerra dels clans

Noms alternatius: Guerra dels Clan dels Vikings

Viquingos de la Guerra dels Clans (Vikings War of Clans) a la PC.

joc de víking La guerra de clans portarà jugadors a les terres del nord, on la naturalesa és dura, i només els més forts, més intel·ligents i més valents poden sobreviure. Les muntanyes nevades envolten les ciutats devastades que van sobreviure a les incursions bàrbares, preguen a Odin que van sobreviure un altre dia. Però no tot és tan trist com sembla a primera vista, el principal avantatge d'aquesta nació és la força de la ment i el coratge. Un soldat val una dotzena, el més important és trobar un governant savi que els portarà a lluitar contra els enemics i poder elevar l'economia de les ciutats devastades.

iPlayer Vikings War of Clans és una combinació fantàstica de l'estratègia del navegador multijugador i el joc de rol. Els usuaris podran expressar-se de diverses maneres: convertir-se en urbanistes, desenvolupar l'economia i establir contactes diplomàtics i, per descomptat, provar-se de savis comandants controlant l'exèrcit més fort que defensarà l'estat de nova creació. En aquest món, només la regla és possible només per la força, amb el suport dels guerrers valents, per ampliar els límits de la ciutat i establir la llei en aquestes terres accidentades.

Les

terres vikinges viuen a Yarly, el caos regna aquí i tothom vol aconseguir el màxim nombre possible de recursos escassos, així com un poder il·limitat. Per intentar convertir-se en el mestre de les terres nevades i prendre el control de les riqueses en el joc de Vikings War of Clans és necessari registrar-se. Només cal passar una sola vegada, omplint tots els camps en el formulari corresponent, és a dir, per obtenir un sobrenom i deixar una adreça de correu electrònic. Fins i tot és més fàcil iniciar sessió a través d'un compte en una de les xarxes socials.

Característiques del joc Vikings War of Clans.

Després de completar el procediment de registre, els jugadors poden triar un heroi, una regla virtual. Pot ser tant masculí com femení. Tots els tipus són molt característics, la sang dels Vikings flueix cap a ells. Havent fet una elecció, l'heroi arriba a la propietat d'un petit pis un castell en ruïnes, i diverses persones que van sobreviure a partir de les incursions constants. Una vegada que la ciutat es va arruïnar, els edificis van destruir, i els ancians savis governaven aquest assentament assassinat. La tasca principal del jugador és reconstruir la ciutat, establir l'extracció dels recursos necessaris i crear un exèrcit. Cada edifici és important per al desenvolupament de l'economia i el poder militar:

  • A les granges els agricultors s'ocuparan dels aliments;
  • Treballadors al treball de la serradora, fent una planxa fora del bosc, necessària per a la construcció;
  • A les pedreres, el treball està en ple apogeu, es necessiten murs forts per a una defensa fiable;
  • A les forges, creen armadures i roba per a l'heroi, en què pot arribar a ser invencible;
  • V guarir guerrers;
  • En els seus terrenys, es formaran en trucs militars.

B Vikings War of Clans no és possible jugar en una PC sense desenvolupar la ciència i obtenir coneixements, els usuaris tenen sort en aquest assumpte, els enemics no podrien destruir els pergamins dels ancians, la seva saviesa pot anar al governant modern si troba temps per estudiar els folis. Una altra característica del joc és la disponibilitat de mapes, tots ells 81, a mesura que es desenvolupen, de nivell a nivell, s'obre l'oportunitat de transferir-se a noves terres. Com més recent sigui el mapa, els enemics menys poderosos poden estar en el camí.

Geroi és una història diferent, es pot desenvolupar, es guanya experiència i coneixements. Com més tasques es van completar, es van guanyar batalles i es van fer bones accions per als residents i la ciutat. Com més gran sigui el poder del personatge. Adquireix la possibilitat de tenir fins i tot un exèrcit menor que el condueixi a la victòria sobre l'enemic més fort. Com més gran és el nivell de l'heroi, més elements i armadures produeixen per a ell, donen superioritat a altres jugadors.

Jugar a Vikings War of Clans en una PC és molt més fàcil si t'uneixes a un dels clans. Sense aliats, no pots vèncer els enemics units.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more