Marcadors

Virtonomics

Noms alternatius: Virtonomica

Virtonomics Online - un format lliure joc en línia multijugador navegador únic, l'aplicació no té anàlegs en l'Internet. En general, Virtonomics jocs en línia - un simulador econòmic a gran escala. Dins d'aquest joc en línia comunicar-se i interactuar entre si a milions de membres d'arreu del món.

Ingrés en el joc Virtonomics no pren molt de temps i és l'únic requisit necessari per poder començar a jugar el joc Virtonomics línia. Per registrar, vostè haurà de decidir sobre un país virtual en què jugues i entreu la vostra adreça de correu electrònic. En realitat, després d'arribar a la notificació per correu electrònic que el registre Virtonomics s'hagi completat, es pot començar amb seguretat el joc. Al triar un país han de ser tractats amb molta cura, perquè es convertirà en la seva llar virtual al món dels videojocs.

Virtonomics joc en línia, no és pretensiós a la ubicació geogràfica o l'edat i els factors socials igrakov i jugar pot ser qualsevol persona que estima no només és emocionant, però fa que els moviments del joc Bashers, esperança.

En general, el client de joc - és el lloc al voltant del qual gira tot el joc. És tots els nadius viuen i mons virtuals Virtonomics. El joc simula qualitativament determinats processos econòmics i les operacions que es produeixen en la vida quotidiana a la majoria de les empreses grans, i de vegades fins i tot en l'aparell estatal. Joc està dividit condicionalment en diversos sectors d'activitat: comerç, la indústria, la banca, la ciència i el mercat de valors. A més d'aquestes indústries, el joc està disponible alguns altres, en què et trobaràs de començar a jugar Virtonomics.

Virtonomics joc en línia es construeix perquè el seu comandament són certes instal · lacions: botigues, fons de capital, societat o empresa, d'alguna manera participa en els processos de negoci. Al seu criteri, es pot contractar els treballadors a la seva empresa, determinar els seus salaris i garantir que, en la mesura de la forma més productiva i eficient d'operar, administrar els subministraments de matèries primeres necessàries per al seu negoci és sempre per produir un benefici. A la seva disposició també la capacitat de controlar la política financera externa. Podeu determinar personalment els preus dels productes despatxats. Virtonomics juguen els quals gairebé mai es cansen ha demostrat ser un simulador econòmic excel · lent i una bona base teòrica i pràctica per als que sempre va somiar fer el seu propi negoci, però també valora els seus diners per a ells el risc de començar a estudiar administració d'empreses. Visiblement satisfet amb la possibilitat de vendre l'empresa a altres jugadors.

Va donar la casualitat que en el món dels negocis de la competència no es va enlloc. La confrontació en aquesta matèria té lloc els mètodes de control del mercat de matèries primeres, els béns venuts i valors. Per descomptat, els desenvolupadors no se salven costat i una varietat de transaccions, acords i aliances són una gran eina per al desenvolupament de la seva sobstvennogoo negoci. Què hi ha realment res a dir, l'èmfasi en el component social del joc no va ser fet en va, i va valer la pena.

Hora del pati en Virtonomics recalcula cada nit i un temps normal de dia de volar tota la setmana de joc. En conseqüència, totes les setmanes en els mercats de canviar uns o altres indicadors financers, els preus del salt, cotitzacions de borsa, invariablement, pugen o cauen dramàticament, magatzems plens de nous recursos i l'organització us porta mereixes ingressos. Dues paraules, la vida es redueix. Cada vegada després d'aquest canvi pot influir en certs paràmetres del seu negoci, que posteriorment repercuteixen en el rendiment que es calcula al final del proper joc de la setmana.

En principi, l'obvietat que els diners - la moneda principal i el principal recurs en el joc. Ells poden gastar en el desenvolupament dels negocis existents, noves construccions, equips de producció i molt més.

En resum, cal dir que el jugar jocs en línia Virtonomics pena tot el que veu una esclavitud oficina alternativa i els somnis de l'ànima del seu propi cas. Fes-i nodrir una veritable companyia de fama mundial! El vertiginós món dels negocis i un munt de diners t'està esperant!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more