Marcadors

Guerra tribal

Noms alternatius: Tribal Wars

Tribal Wars: tribus de Guerra en línia - és un joc de navegador que et porta a l'Edat Mitjana. Jugar Tribal Wars és possible fins i tot a l'ordinador de l'oficina, ja que els requisits mínims d'ordinador necessaris per executar el joc: el sistema operatiu Windows 98/ME/2000/XP/Vista / Seven Processador Intel Pentium III 800 MHz RAM 256 Mb i 64 videlkarta MB.

Entrar al joc Tribal Wars: tribus Guerra no requereix cap programa addicional salta i molt simple. Uneix-te Tribal Wars: tribus Guerra demana un sobrenom - el nom específic del joc, contrasenya i adreça de correu electrònic. Vostè pot inscriure en qualsevol dels mons del joc 18, però, l'examen de les característiques de les guerres tribals: tribus Guerra de registre en línia recomanem jugadors experimentats per unir-se al món popular només si vols per examinar a fons les característiques del joc. Poseu-vos al dia amb els veïns en el desenvolupament de vostès encara no tenen èxit, i el poble no va a atreure ja sota l'imperi de la construcció. Més tard es pot jugar en un nou món allà fora i esdevenir un governant sobirà. Compte en qualsevol dels mons és vàlida en tots els altres mons, però en cada món que no pots tenir més d'un compte.

Joc en línia Tribal Wars: La guerra comença amb les tribus, que li dóna un petit poble, que ha de primer ser d'alguna manera meravellosament flama (el nom es pot canviar a l'ajuntament) i es desenvolupi. Per fer això vostè necessita els recursos

- Produït en la fusta de serradora,

- Clay Pit dóna argila

- Mina - metall.

Com més alt de l'edifici, els més recursos que produeix. Per tant, en els primers dies haurà de recursos miners. Per als veïns cobdiciosos no podien prendre el fruit del teu treball, els recursos poden estar amagats en una capacitat de memòria cau que depèn del seu nivell. També tot el poble es pot construir un mur inexpugnable.

Una vegada que deixi de joc Tribal Wars: tribus de Guerra en línia, vostè necessita per produir immediatament les tropes. I llavors vostè pot començar a robar petits o abandonades llogarets, augmentant així l'oferta de recursos i accelerar el seu desenvolupament. Si encara no pot ni robar, ni defensar, i el seu veí s'està preparant clarament per anar a la guerra, es pot tractar d'escriure una carta diplomàtica. Una vegada que vostè és una mica més fort, vostè pot començar a buscar aliats amb idees afins, amb els quals va a desenvolupar la seva tribu per defensar i atacar.

Tribal Wars: Guerres Tribals joc en línia permet bella descripció gràfica del seu poble, i els amos del compte premium, a més dels mitjans de comunicació habituals pot rebre més i més, per exemple, el temps durant el qual va omplir el magatzem.

Quan jugues el joc Tribal Wars: tribus de Guerra en línia, llavors vostè serà capaç de triar entre 13 tipus d'unitats, cada unitat té el seu propi propòsit. Per exemple, un navegador pot explorar el que està succeint en el veí i la quantitat dels seus recursos, i amb l'ajuda dels nobles pot capturar altres llogarets completament, connectant-los a les seves possessions. Tots els altres soldats també tenen les seves habilitats especials que han de ser ben estudiats abans de començar a lluitar.

Juga en línia del joc Tribal Wars: Guerres Tribals - és una oportunitat per esdevenir el líder de la seva tribu, o simplement un ancià que té el dret d'acceptar nous membres a la tribu, així com escriure cartes als jugadors de la seva tribu i mantenir relacions diplomàtiques amb els països veïns . Per jugar el joc en línia: Tribal Wars tribus de Guerra, no cal oblidar que aquest és un joc d'equip, de manera que recollim una tribu al gust extremadament important. Si no vostè ni davant d'una tribu prendràs o similar, pot crear la seva tribu. Exercir amb èxit Tribal Wars: tribus de Guerra poden participen activament en el comerç - celebri transaccions comercials veïns i posar al mercat els seus recursos excedents. Aquesta característica també li permet enviar assistència de recursos per a un amic o per assignar recursos als seus pobles.

En Tribal Wars: tribus Guerra juguen - una oportunitat única de Mr petit poble per esdevenir governant del món!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more