Marcadors

Guerra Tro

Noms alternatius: Guerra Tro

War Thunder: immersió total durant la Segona Guerra Mundial

El joc de PC War Thunder es basa en els fets reals de la Segona Guerra Mundial, utilitzant diversos equipaments militars de l'època. Avui al joc pots lluitar en tancs, avions, vaixells, caces i helicòpters. Tot tipus d'equipament militar d'aquells anys, treballat fins al més mínim detall. Tot va començar amb l'aviació, però els desenvolupadors van decidir no aturar-se aquí i fer el joc el més realista possible afegint altres tipus de vehicles de combat.

Els creadors es van prendre seriosament la part històrica del projecte, el joc War Thunder recrea completament els esdeveniments reals de les operacions militars. En unir-se a aquest projecte, l'usuari es troba en un temps diferent i pot estudiar la història de la guerra participant de manera independent en els esdeveniments d'aquella època. El component històric no és l'únic que s'acosta el més possible a la veritat, els desenvolupadors, a l'hora de crear avions i tancs, van estudiar les característiques de cada model, totes les unitats d'equipament militar coincideixen amb els prototips, l'aspecte i les característiques tècniques. La pròpia física del joc també és el més propera possible a la realitat, les vies del tanc es poden trencar o el xassís es pot danyar després d'un fort cop a la fossa.

Un simulador aeri, tal com van concebre originalment els autors d'aquest projecte, però el joc anava més enllà d'un simple joc multijugador en línia, en el qual la idea principal era l'estratègia militar i la simulació de vol. En afegir equips addicionals al projecte, els desenvolupadors van portar el joc a un nou nivell global. Tot l'equip es pot dividir condicionalment en allò que vola, flota i viatja a terra. En altres paraules, l'aviació, els helicòpters, els vehicles terrestres i la marina.

Inicialment, només era possible volar o viatjar en unitats de combat d'uns pocs països. Però avui hi ha més de 10 representats al joc: EUA, Alemanya, URSS, Gran Bretanya, Japó, Xina, Itàlia, França, Suècia i Israel. Cada país és únic a la seva manera i la tècnica també té les seves característiques. Algú és fort en la producció de tancs, algú és fantàstic per fer avions i algú és invencible al mar. Per entendre la naturalesa global de les batalles, has d'entendre que un gran nombre de jugadors estan en batalla alhora i poden atacar-te des de qualsevol direcció.

Subtileses del joc War Thunder

Per unir-vos al projecte, heu de descarregar el joc War Thunder, aquesta és la versió del client. Després d'haver instal·lat un petit programa (llançador) a l'ordinador, el jugador començarà el seu viatge en el temps en línia. Per descarregar Var Thunder necessiteu un mínim d'1. 5 gigabytes de memòria RAM i 3 gigabytes d'espai al disc dur. Després d'instal·lar el client, cal registrar-se i el jugador rep els recursos bàsics necessaris. Pots participar en batalles en quatre modes de batalla, que es divideixen al seu torn per dificultat. Els principiants poden triar un mode arcade per a l'entrenament, en el qual hi ha un assistent, que ensenyarà les complexitats del control i les característiques d'aquest model de tecnologia. En un mode realista, la història i el terreny de les batalles reals es recrea completament. El mode simulador permet que el jugador se senti com un pilot o un camió cisterna, fins al més mínim detall, sense girar la clau de contacte, no aniràs enlloc i no volaràs. Les accions de combat són variades, pots participar-hi tant en equip com de manera independent:

 • Missions per a un jugador o per a jugadors cooperatius: aquí heu de completar diverses tasques especials o participar en batalles contra enemics informàtics;
 • Batalles d'equip basades en sessions: hi participen jugadors reals. Cada equip té 16 usuaris, estan en guerra entre ells. Per guanyar, has de completar les tasques, capturar o destruir l'aeròdrom enemic;
 • Curses - competició entre pilots al pas de la pista a màxima velocitat;
 • Esdeveniments - Recreació històrica d'autèntiques batalles. Només els vehicles que estaven presents en aquest lloc en una guerra real poden participar en aquest tipus de batalles.

Equipment militar deWar Thunder: tancs, avions, helicòpters, vaixells

És difícil descriure tot el que s'ha afegit al joc durant la seva existència. La feina continua avui.

 • Tancs: canons lleugers, mitjans i pesats, autopropulsats, SPAAG i un vehicle blindat premium separat.
 • Flota: barcasses, vaixells, caçadors marins, destructors, creuers, cuirassats + vehicles blindats premium.
 • Aviació: caces, caces d'atac, avions d'atac, bombarders, avions a reacció, helicòpters + vehicles blindats premium.

També hi ha graus tècnics, n'hi ha set. Com més alt sigui el rang, més gran serà la qualitat i el poder de combat. El setè rang solen ser unitats de combat modernes, però aquí també podeu trobar una raresa que s'ha demostrat bé al camp de batalla. No us oblideu dels vehicles blindats premium. Va deixar una empremta a la història i té la seva pròpia llegenda, amb la qual us podeu familiaritzar. Assegut al capdavant d'un aparell com aquest, un involuntàriament se sent com un heroi del nostre temps, que lluita per una causa justa.

War Thunder Viking Rage PC - Actualització del joc principal

Més de quatre dotzenes de vehicles nous per a Suècia i més enllà:

 • CV 90105 TML: la torreta i el canó de 105 mm convertiran el vostre vehicle de lluita d'infanteria en un autèntic tanc.
 • Pvrbv 551 és un caçador de tancs armat amb un autèntic llançador de coets guiat TOW suec.
 • lkv 103 - morter, unitat d'artilleria autopropulsada, té una dinàmica i velocitat excel·lents, un potent tir acumulat.
 • Lago I és un tanc de mida mitjana, un dels primers tancs suecs durant l'esclat de la Segona Guerra Mundial.
 • U-SH 405: les armes letals també poden ser petites, equipades amb dos llança-coets, una excel·lent maniobrabilitat.
 • Lightning F. 6 - Avió a reacció britànic, va ser capaç de superar la marca de velocitat de dos machs, té excel·lents característiques de vol.
 • El creuer
 • Sverdlov és lleuger i maniobrable, és excel·lent per fer front als objectius establerts, va ser desenvolupat per a l'URSS.
 • ZTZ96A: el tanc de batalla principal de la Xina, presentat al món a finals del segon mil·lenni, equipat amb una càmera d'imatge tèrmica.

Helicòpters Apache (AN-64) per als EUA, per descomptat, apareixen al joc. No ens hem oblidat de les noves ubicacions de Suècia i Dinamarca. Així que descarrega ràpidament War Thunder Viking Rage al teu ordinador i uneix-te a la batalla!

Actualització esperada de War Thunder

Va portar al joc els millors avions i interceptors MiG-27M i JA37C Jaktviggen amb Saab J35A Draken respectivament. Un total de 45 unitats de combat i les seves millores. Dues noves ubicacions "Cosmòdrom" i "Breslau". Nova missió d'avió "Operació Honolulu" d'un univers alternatiu (què podria haver passat). Aquesta actualització va afegir dinàmica a les batalles. Per veure la llista completa d'actualitzacions, has de descarregar War Thunder al teu ordinador i unir-te a la teva primera batalla!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more