Marcadors

Webracing

Noms alternatius: Virtual Racing

Webracing en línia - és un joc en línia del navegador que et submergeix en el món virtual de les carreres. Si vostè és un amant de la velocitat i triomfs, si vostè està acostumat a ser el primer a la carretera i no tenen por dels perills voltant de la cantonada - llavors aquest món per a tu!

Per tant, per iniciar el joc, ha d'anar el registre Webracing online: en la finestra que s'obre, introduïu l'adreça de correu (un login) i una contrasenya, completi la informació necessària, i que el seu registre Webracing acabat. Pot iniciar el joc!

En primer lloc, vostè haurà de triar un cotxe normal: Fiat Punto o VW Golf. En el futur, les carreres, es pot donar el luxe de comprar un carretó bruscament per millorar i més ...

Ara anem a passar a la creació del seu personatge en Webracing joc en línia: després de registrat vostè haurà de pensar en un nom i seleccioneu un caràcter vashomu seu avatar. Vostè haurà de distribuir 20 punts gratuïts d'habilitats del teu personatge depenent del que vulguis que sigui - un acte de carreres o un circuit de carreres professional. Feu que el seu conductor en el joc en línia Webracing, hi ha quatre paràmetres bàsics són els següents: el valor tècnic, Persistència, Cura i reacció. Webracing joc en línia, té cinc tipus de millores per al teu personatge (conductor) - un tipus per a cada paràmetre i que circula una vegada que tots els paràmetres. La compra de les actualitzacions, el controlador pot ser el millor pilot en les carreres!

Juga el joc en línia Webracing a excepció del seu personatge principal (el conductor), vostè pot contractar dos.

Ara anem a veure la situació amb el seu cotxe: després que vostè tindrà un cotxe més o menys dignes per participar a la cursa, serà possible actualitzar. En el seu cotxe, no es pot instal · lar més de 14 articles! Depenent de les seves actualitzacions al cotxe, millorant el rendiment.

Joc Webracing ser millor compra i venda del seu cotxe (es pot tenir més d'un cotxe! ), Reparació i ajustar. Tot això es pot fer en el seu garatge. Important! Al garatge es col · loca a només quatre cotxes (sense comptar actius), però encara es pot comprar l'espai extra al garatge ...

Juga el joc en línia Webracing, vostè tindrà la possibilitat de crear o unir-se a clubs existents.

Tots els clubs en el joc, dividides per nivells i habilitat: Principiant, Amateur, Pro i campió.

Principiants - Aquest és un club amb un nivell de 1-3

Amateur - un club amb un nivell de 4-6

Pro - Aquest és un club amb un nivell de 7-9

Campions - Un club amb un nivell de 10 a 12

Augmentar el rànquing i el Club és guanyat pels participants del Club!

Al Webracing joc en línia, el teu personatge pot tenir una feina, pot ser fàcil, mitjà o difícil. Com més fàcil el treball, menor serà la possibilitat que el seu personatge serà acomiadat, però el sou corresponent a aquest treball. Les oportunitats de treball que tenen, a 1 hora en 24 hores. Cada treball té el seu propi termini. Després de la data límit, el personatge rep tots els diners. Parlant de diners!

En el joc de joc en línia ha Webracing la seva pròpia moneda:

WR - la moneda del joc de la plata (que poden guanyar mitjançant la realització d'un treball senzill o guanyar la cursa)

GXP - es tracta d'una sola moneda del joc (la moneda que vostè pot comprar articles exclusius per a la sintonització automàtica, millores per al conductor amb millors i més articles plena sindicat)

Gasolina - que haurà de participar a la cursa (carrera 1 "val la pena" 20% de gasolina, 100% acumulat en exactament 1 hora).

En el joc Webracing, pot com crear i participar en carreres ja establertes, d'altra banda, pot actuar no només com a pilot, sinó com un mer espectador.

En conclusió, vaig a dir això, encara hi ha una estructura com el Sindicat (que representa les bases en nombroses carreres). Amb ell i amb tots els altres, es pot familiaritzar, si us plau registrar a la Webracing joc. Bona sort a tu!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more