Marcadors

Vent de la sort

Noms alternatius: Vent de la sort

Aquest joc has de jugar en nom de la gent de mar, que vol guanyar la supremacia en tots els espais marítims. A més de que en el joc del vent de la sort en línia aquest anhelen la majoria dels altres grups i organitzacions.

Vent de la sort joc que es pot jugar de forma gratuïta, pre-carregat en el client de joc d'ordinador.

Al vent de la sort joc vostè pot reproduir els següents tipus de vaixells:

 1. Asian.
 2. Carib.
 3. Mediterrani.

Per vehicles asiàtics incloure:

 1. Kobukson - és el més famós vaixell de guerra de l'Àsia Oriental.
 2. Catamarà és un petit recipient de doble, que va aparèixer a les illes de la Polinèsia.
 3. Quee Song - aquest famós vaixell coreà.
 4. Escombraries Pirata - un recipient tradicional per als cercadors de fortuna d'Àsia Oriental.

Pels vasos del Carib inclouen:

 1. Barca és els vaixells del Carib de vaixells originals. Aquest és un dels vehicles més lleugers en el joc, i és un molt bon vaixell per aprendre els conceptes bàsics de la guerra naval.
 2. Smuggler Schooner - una petita goleta, dissenyat per a treballs ràpids i curts, de baix perfil amb les veles plegades i una bona resistència. També bona nau sota vents adversos. Amb un desplaçament de prop de 90 tones de la mateixa poden arribar de vela d'alta velocitat durant molt de temps.
 3. Bermuda - aquest vaixell, que sovint es produeixen entre els principiants cercadors de fortuna o de baix perfil rates marines en aigües del Carib. Estable en vents adversos. Goleta prim i elegant Bermuda pot arribar a una velocitat màxima en un temps molt curt.
 4. Privateer - gran vaixell dissenyat específicament per al processament i l'atracció dels vaixells mercants. Habitatge, per la seva força estan dissenyades per a la velocitat i l'armament. En general, està dirigit a una petita distància i la velocitat depenen dels seus jugadors d'aquí a poc temps. Aquest vaixell pot dur a terme qualsevol tasca, amb petites pèrdues.

Per naus Sredizemeomorskim incloure:

 1. Polacca - és un vaixell versàtil. Compta amb rems i veles com triangular i quadrada, que és molt bo per als vents favorables i desfavorables. Pot nedar a les aigües poc profundes.
 2. Balancella - aquest és un gran vaixell de pesca. Ella només 4 petits canons a bord.
 3. Xebec - és el disseny més comú de la nau, que és utilitzat pels corsaris berberiscos a la Mediterrània als segles XVII-XVIII. Vaixell sota tauler feia difícil objectiu per als grans vaixells. Xebec extrema maniobrabilitat fan una molt bona opció per a les tàctiques i furtivament als oponents.
 4. Cuirassats - Aquesta nau, que es divideixen en 4 apostes. Aquesta bellesa té un equilibri gairebé perfecte entre les capacitats de potència de foc, de tenacitat i de moviment. A bord dels 60 canons en dues cobertes de canons. Amb una estructura forta i un vestit ajustat.

Reproduir vent de LuckVy're en diferents regions en diferents mapes. Se li donarà la seva atenció sis regions.

Inicia el joc del vent de la sort lliure per jugar amb els amics. Són molt més interessant i el temps passa molt ràpid.

Vent de la sort en línia - això és un joc real, és, sens dubte, que t'agradi!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more