Marcadors

Món de Tenebres

Noms alternatius: Món de Tenebres, WOD

Joc World of Darkness - és un joc que encara està en desenvolupament. La data exacta de llançament encara no es coneix.

Món de Tenebres en línia - un joc multijugador en línia en l'estil dels MMO.

En el Món de Tenebres de registre es requereix per a cada jugador. Per registrar-se al lloc del joc, vostè ha de seguir aquestes instruccions:

1. Trobat amb qualsevol joc del motor de cerca del lloc web oficial Món de Tenebres.

2. Al lloc podràs veure a l'esquerra la inscripció "Enter". Feu clic.

3. Després d'això vostè veurà el formulari d'autorització. A la part inferior d'aquest formulari, vostè veurà la paraula "Registre". Feu clic.

4. Després que completi totes les seccions del formulari d'inscripció.

5. A la primera línia, escrigui el seu nom. Aquesta serà el seu nom, que utilitzarà en el joc.

6. Introduïu la següent línia en el seu e-mail.

7. Introduïu la contrasenya de la pàgina, per a la seva autorització. Intenta arribar a una contrasenya que ell era fiable.

8. Confirmeu la contrasenya. Has de entrar de nou en la següent cel · la.

9. Escriu els caràcters que apareixen a la imatge.

10. A continuació, premeu el botó blau.

Joc Món de Tenebres amb quins paràmetres l'equip encara no és ben coneguda.

En el món de la foscor, pot reproduir aquests clans:

1. Bruch - aquest clan inclou rebels. Aquest és un bon clan que tot el que succeeix es necessita per al cor. Altres clans creuen que això només inclou reals "bergants i pocavergonyes", però en realitat la situació és a la inversa.

2. Tremere - això és un terrible clan. Es caracteritzen per l'abús i els pensaments impurs. No feu cas d'ells en el joc, ningú ho farà. Han de ser tractats amb sospita. Aquest clan ha sorgit recentment, però els membres del clan són immortals.

3. Ventrue - que sens dubte són nobles i tenen un excel · lent sabor. Ells sempre honren les tradicions antigues i honrar. Aquest clan té per objecte mantenir l'estabilitat i per complir amb l'ordre completa.

4. Nosferatu - l'únic de la família de vampirs que no els agraden els éssers humans. Durant molts anys, se'ls ha maleït. Aquests clans considera fills de Caín.

5. Toreador - que tenen una varietat de sobrenoms. Tots els nadius d'aquest clan pot tenir qualsevol tret de caràcter que es va a ser tan bo i el dolent. Però hi ha un sol tret en Teodorov - és una passió.

6. Gangrel - aquest clan és el més consistent amb la descripció dels vampirs. Ells són els únics que tendeixen a viure prop de la vida silvestre. Aquest clan - els depredadors reals.

7. Malkavian - aquest clan és el més fosc de tots. El seu odi ha enverinat la seva sang. Fins i tot els condemnats els temen.

Món de Tenebres Online li donarà a conèixer el fosc món dels vampirs.

WOD joc suposa la plena interacció entre els jugadors.

Si t'agrada la màgia, que gaudeixi de la part fosca misteriosa del món dels humans, llavors el món del joc de la Foscor per a vostè.

Tot el que necessites per començar a jugar World of Darkness Online - és registrar-se al joc i immediatament començar l'aventura.

Bona sort per guanyar aquest món dels vampirs misteriosa!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more