Marcadors

Món d'acer: força del tanc

Noms alternatius: WoS, World of Steel

Game World of Steel: la victòria de la Força del Tanc serà teva.

En el teló de fons de molts jocs sobre tancs de World Of Steel: Tank Force és inferior en alguns aspectes, però també hi ha la seva recèrca. Representa el seu estudi BraveTale, també va decidir participar en l'entusiasme general dels militants. Potser ja estigueu familiaritzat amb el seu treball en vaixells de guerra. Ara teniu l'oportunitat de descarregar World Of Steel: Tank Force i avaluar-ne el potencial. No és necessari esperar alguna cosa inusual del projecte. En sentit estricte, el que és increïble i especial es pot veure en el proper joc d'acció sobre tancs? Si no creixen les ales, aquest és el clàssic del gènere, on els jugadors dominen el terreny, periòdicament combaten amb els enemics, guanyen diners en aquesta moneda del joc i els gasten en equips de bombament. 3, però de fet a partir de 4. 1, tenint en compte actualitzacions periòdiques. Encara que, en nom de la justícia, he de dir que no surten tan sovint. No obstant això, els que desitgen poden descarregar World Of Steel: Tank Force a l'ordinador i gaudir del que passa a la gran pantalla.

Característiques i pas.

La principal característica que distingeix el projecte d'analògics és la manca d'un joc d'equip. És a dir, només podeu lluitar amb un oponent de l'equip, perfeccionant tàctiques i comportaments en diferents situacions. Però fins i tot amb aquest joc World Of Steel: Tank Force continua sent interessant amb aquests components:

  • Demana massa car amb un conjunt mínim de funcions
  • No la història original
  • Dificultats amb l'actualització gratuïta dels dipòsits
  • Requisits elevats per a la connexió a Internet i el dispositiu per a la instal·lació

  Com ja s'ha esmentat, els gràfics aquí són realment excel·lents, podeu veure fins i tot el resplendor dels conillets assolellats al cos dels vehicles de combat i el fum bastant realista després dels trets.

 • Gràfics bons
 • Selecció excel·lent d'equip
 • Targetes detallades
 • Lluites dinàmiques
 • Capacitat per a la bomba de maquinària
 • Control fàcil

A més, cal prestar atenció i les parts no són molt atractives:

Però per tot el que has de pagar, i en aquest cas, les capacitats tècniques del teu dispositiu. Una altra opció de pagament és diners real per millorar les armes i tancs, bonificacions addicionals i altres donacions. Els preus comencen a 54.99 UAH. , arribant a la UAH 5,249.99. Si vols aconseguir tot tu mateix, bé, això és encomiable. En aquest cas, tingueu paciència, perquè hauràs d'estalviar diners per a noves armes, armadures, peces per al motor, etc. A mesura que avança el joc, els jugadors augmenten els nivells i això obre noves oportunitats.

Igual que en joguines similars, World Of Steel: el joc de Tank Force proporciona una recompensa per l'èxit en la batalla, pagant amb monedes. Però, per tal d'actualitzar-los, no hauríeu de participar ni en un sol ni en tres batalles. Les millores són força costoses i, per aconseguir un nivell més o menys alt, hauríem d'intentar no perdre en la propera batalla. Actuar a les localitzacions amb diferents característiques geogràfiques del cinturó forestal, muntanyes nevades, deserts i altres. El canvi del paisatge és ràpid, de manera que no serà possible admirar les belleses al mar. El que passa al camp és molt més important, perquè els tancs s'enfronten gairebé al nas i l'escala que hi ha a sobre mostra la quantitat de vida que queda en ells.

Una paraula de

K, a la joguina, té un plus significatiu i la capacitat de triar un tanc que s'adaptarà perfectament a les condicions del terreny. Per millorar les seves característiques bàsiques, utilitzeu el camuflatge, i això permetrà que el cotxe es fusiona amb el paisatge.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more