Marcadors

World of Warships Blitz

Noms alternatius: WoWS Blitz, World of Battle Blitz Boats

Game World of Warships Blitz és un projecte molt esperat. Si vau jugar la versió d'ordinador, us sorprendrà gratament l'habilitat que els autors es van acostar a adaptar-la a Android.

Recordeu que, per cert, el projecte augmenta ràpidament la popularitat, podem dir que aviat tindrà un dels primers llocs de classificació de les joguines de culte. Per descarregar World of Warships Blitz, no necessites res especial, i s'enfrontarà al model del telèfon amb la versió del SO a partir de 4. 4 i superiors, així com amb un lloc lliure sota la instal·lació de 59 m.

Encara hi ha l'oportunitat de descarregar World of Warships Blitz a l'ordinador, de manera que ningú no quedarà fora.

Fonts de gestió.

Si comparem les versions mòbils i informàtiques, a continuació, en els primers mapes de la zona es redueixen significativament per a la seva comoditat, ja que haurà de jugar en una petita pantalla. La manera de controlar a la pantalla tàctil difereix en els seus diferents racons, hi ha botons especials. A la part inferior esquerra hi ha la navegació. En fer clic a una de les fletxes, configureu el curs cap a la dreta / esquerra o cap endarrere / endavant. Feu clic a la fletxa una vegada, i la nau flotarà. Si es prem una altra vegada, s'accelera. El que és convenient és que no necessiten ser solucionats amb una empenta constant. És suficient donar un comandament, i podeu fer altres manipulacions.

A l'angle inferior dret de la creu, s'indica el comandament per disparar, i els binoculars són una aproximació. Al centre de les icones d'eines i reparació. La cantonada superior dreta està ocupada per la icona amb el canvi d'armes, al mapa esquerre del terreny, i al mig observem l'escala del progrés de les batalles. Atès que tot això té petites dimensions, translucència i intel·ligibilitat intuïtiva, per a una joguina a gran escala, això suposa un gran avantatge.

Joc de joc.

A més, el joc World of Warships Blitz ofereix:

Com en la versió per ordinador, World of Warships Blitz el joc de la versió mòbil ofereix els modes PvP i PvE.

  • Gran selecció de 90 vaixells pertanyents a diferents països
  • Chans que lluiten a les aigües àrtica, atlàntica i del Pacífic
  • Diversitat d'armes
  • Bombeig continu de vaixells Més d'un mode de combat: individual, equip, corporatiu, rang
  • Amfes per assoliments i guanys
Ja s'ha esmentat que l'elecció dels mapes és enorme, però s'han reduït en un terç per no haver de creuar les superfícies desertes de la superfície de l'aigua durant massa temps en el camí cap al lloc principal dels esdeveniments. A més, si juga PvP, els jugadors es poden agrupar en grups de 7 participants. En la resta, tot és anàleg a la compra de vaixells, el bombament, la participació en missions, missions i altres esdeveniments. Per això, per descomptat, proporciona valuosos premis i bonificacions. A més dels premis per participar en lluites, WoWS Blitz també va proporcionar altres agradables sorpreses. Per exemple, si durant la setmana que heu visitat la joguina diàriament, obteniu un compte premium durant tres dies.

Per als fanàtics dels jocs d'acció, serà interessant experimentar aquest projecte, especialment si estan familiaritzats amb altres treballs del desenvolupador (dipòsits i avions). També atreu a aquells que s'han introduït repetidament en vaixells de batalla en grans monitors d'ordinador. És més fàcil determinar el conjunt de vaixells per a la seva flota (destructors, creuers, cuirassats) i la seva forma de bombament. Els principiants descobriran un gran camp d'investigació per determinar les qualitats de cada nau en la batalla.

Te que va aconseguir provar el joc, dóna una valoració única i positiva. També en el seu favor és el fet de l'alliberament constant d'actualitzacions i la correcció activa de possibles errors dels desenvolupadors.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more