Marcadors

Mundial de les Batalles

Noms alternatius: MUNDIAL DE Battls

Joc en línia World de les Batalles - un joc gratuït, addictiu multijugador en línia estratègia que li dóna unes espectaculars batalles en temps real entre les 9 races: cavallers, elfs, nans, amazones, zverolyud'mi, bàrbars, elfs foscos, orcs i no-morts. Mundial de les Batalles de jocs en línia gràcies als seus excel · lents gràfics, unitats detallades i batalles massives realment farà que se senti comandant.
Mundial de les Batalles Per jugar has d'estar inscrit Mundial de les Batalles joc i descarregar el joc al teu ordinador. Si us plau ompli els camps de registre per crear un compte en el lloc.
1. Introduïu el vostre joc d'inici de sessió (el nom que va a aprendre en els fòrums).
2. Nova contrasenya que només vostè conegui.
3. La seva adreça de correu electrònic.
4. anar a veure que no ets un robot.

Quan Registre Mundial de les Batalles a jugar el joc en línia World of Battles és necessari instal · lar el client del joc (és a dir, immediatament el joc en si) a l'ordinador:
1. Si us plau, feu clic a "Client Download" per descarregar un arxiu «món de les Batalles downloader» especial.
2. En carregar l'arxiu està complet, executar i World of Battles joc en línia començarà a descarregar al seu ordinador.
3. Després de descarregar el joc li demanarà que accepti els requisits de llicències per a la instal · lació final de World of Battles.

Per jugar a World of Battles L'equip ha de complir els requisits del sistema:
CPU: Intel Pentium 3 abril GHz, AMD Athlon 3000 +
RAM: 2048MB
VGA: NVIDIA GeForce 6600GT o ATI Radeon X1600, 128 MB
DX: DirectX 9. 0 (2008 març)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7
Internet: 512 kbps
Ara es pot procedir a una descripció més detallada de les races, perquè vostè serà capaç de jugar el joc World of Battles Online. Tots ells estan dividits en tres faccions: bé, el mal, la neutralitat.
Benvingut
Cavallers. Malgrat el seu compromís amb el costat bo, els Cavallers de Acer Roses massa sovint mostren la seva arrogància envers els altres, fins i tot les races aliades. Tanmateix, pot ser merescut, perquè en contra del seu cavalleresca cavalleria pocs els que poden sobreviure.
Elfs. Dividits en dos grups que poden ser cridats Elfs Silvanos elfs i aristòcrates. En la vida civil, aquestes tribus més aviat dispersos, però en la batalla contra l'enemic comú és un aliatge flexibles arquers forestals mortals i elfs ràpides aristòcrates de cavalleria.
Nans. Fort i assaonat batalla de les nacions. No hi ha molt vostè a favor d'altres races, probablement a causa del fet que aquells que busquen un alt gnoms. No obstant això, els gnoms estan sempre obertes per al comerç de matèries primeres. Però la seva principal riquesa està lluitant vehicles i no tenen pressa per compartir.
Neutralitat:
Homes Bèstia. Persones misterioses, que és una unió de tribus minotaures, centaures i Volkolakov. Van ser creats per mags antics per a la diversió i es van rebel · lar contra els seus amos cruels. D'aquí la desconfiança d'altres races. Tenir una misteriosa connexió amb la natura.
Barbara. Són unes tribus dispars amb diferents creences i l'ocupació. Alguns es dediquen al pillatge, altres el comerç, i altres - la protecció de les fronteres. Malgrat les diferències en l'exèrcit, juntament amb opcions flexibles de tropes.
Amazon. Guerrers, que van escapar dels prejudicis dels homes sobre el lloc de les dones en aquest món. Assetjament pels Cavallers temperat aquesta nació i predeterminar el seu estil de vida nòmada. Mirant cap enrere, es pot entendre la seva crueltat als homes.
Mal
Elfs Foscos. Assassins raça orgullosa. Si altres races són sempre en circumstàncies difícils depenen d'ajuda amistosa i l'ajuda mútua, els Elfs Foscos sempre han comptat amb la traïció i la baixesa. Ells saben que un nen viu en un ambient d'intriga i gresca sagnant i matant company no és més que una part de la selecció natural.
Orcs. Guerrers Rude i toscs que gairebé no senten el dolor de les seves ferides. Orcs neixen amb completa convicció que tot és verd en aquest món que els pertany, que, naturalment, no els agrada les altres races, la vetllada praderies d'herba verda. Guarda només l'estupidesa innata de orc - per al qual els orcs limitades incursions en països veïns. Però l'aparició d'un líder fort i relativament intel · ligent pot canviar tot.
Undead. Una vegada que la raça més poderosa, que va perdre al seu déu de la guerra contra les forces del bé. Però destruir completament els no-morts és gairebé impossible perquè la gent d'aquest món sempre va a morir, i la continuació de les guerres sagnants no-morts és només a la mà.
Total de cada cursa mundial de les Batalles en línia té 16 tipus d'unitats de combat, de manera que no se senten les restriccions establertes tropes. Sobretot, perquè sempre es pot millorar els seus soldats canviant el seu equip, que també apareix en la seva aparença.
Juga el joc en línia World of Battles com tots els fans de l'estratègia i la tàctica, perquè per guanyar unes quantes batalles per recollir un poderós exèrcit. Garantia de la victòria és la correcta combinació d'atacs ràpids de cavalleria, una defensa competent, amb el suport de les unitats d'infanteria, envoltat de flanc i la rereguarda de l'enemic.
Mundial de joc de batalles en línia - és un món virtual requereix constant vessament de sang! Benvingut al món de les batalles! Mundial de World of Battles xec que li espera!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more