Marcadors

World of Warcraft

Noms alternatius: WOW

World of Warcraft en línia - això és un joc de rol multijugador massiu en línia (MMORPG), en el qual explorar un món misteriós ple de màgia i aventura. Aquest és un joc en què tothom pot ser un heroi.

Per participar en el joc que necessita per passar Mundial d'inscripció en línia Warcraft: a la finestra que s'obre, introduïu l'adreça de correu i contrasenya. Uneix-te a World of Warcraft en aquest principi s'acaba, podeu entrar en el joc i començar a crear svogo caràcter.

En el joc World of Warcraft en línia que vostè pot crear per si mateix uns personatges que li permetran provar diferents combinacions de races i classes particulars. Vegem el procés de creació del seu futur caràcter: primer ha de triar un món de joc on jugaràs (mons diferent estil de joc) és:

PvE (jugador contra enemic) - món del joc ordinari;

PvP (jugador contra jugador) - el món per als jugadors que estan a la recerca de rivalitat;

PvE-RP (jugador contra enemics, joc de rol) - el món en el qual actuar el paper i les baralles entre els jugadors ha de ser acordat per ambdues parts;

PvP-RP (jugador contra jugador, joc de rol) - anàleg PvP normal, quan ho permeti la lluita entre diferents faccions en l'exercici del rol.

A més, en el joc en línia World of Warcraft, que ha de triar: Raça, gènere, classe i el nom del seu personatge. Més enllà d'això, vostè encara serà funcions disponibles, com el canvi en l'aparença i la transformació.

Anem a parlar de races:

Ells en aquest projecte - 12, determinen l'aparença general dels personatges, i donen beneficis especials en forma d'habilitats racials, així com lligat a una de les dues faccions: l'Aliança o la Horda.

Aliança - en aquesta fracció raça entrant com Worgen, Draenei, Nans, Gnoms, Humans i Elfs de la nit;

Horda - en aquesta fracció raça entrant com Goblins, Elfs de Sang, Orcs, Tauran, Trolls i Renegats (ressuscitat dels morts.)

Un cop hagueu decidit sobre Faction i Raça, triï el seu classe persa, el qual dependrà de la seva habilitat en aquest món skazachno. En el joc World of Warcraft classe en línia hi ha 3 funcions principals: Tancs, Sanadors i soldats i 10 classes de carreres: Guerrero, Paladí, Caçador, Murri, Sacerdot, Cavaller de la Mort, Xaman, Mag, Brujo i Druida. Però cal tenir en compte que no totes les classes estan disponibles per a cada raça, i si abans se li donarà a triar entre la raça i la classe específica, a continuació, fan classe de prioritat.

Ara pot crear l'aparença del personatge: per gènere (que té una diferència purament estètic), optant per una sèrie de característiques externes especials, com per exemple, tatuatges, arracades, cabells, etc etcètera Davant d'això, acaba la creació del personatge, segueix sent només per assignar-li un nom.

Ara sobre el joc en si. El seu personatge al principi del joc, hi ha diverses classes habilitats primàries svogo, però per jugar el joc World of Warcraft en línia, amb el desenvolupament, vostè serà capaç de descobrir-ne de nous.

En el joc World of Warcraft, que pot donar caràcter svogo habilitats úniques, gràcies al talent i caràcter. Talents permeten al personatge a especialitzar-se en certes habilitats, i símbols (creat altres personatges que posseeixen la marca d'una professió) no només enfortiran les seves habilitats existents, sinó també per afegir nous efectes a ells.

Juga el joc en línia World of Warcraft, vostè ha de viatjar a Azeroth, on viuen una gran varietat de criatures fabuloses i personatges. Es durà a terme una varietat de tasques, que es divideixen en diverses categories: General (el més comú), Grup (més complicat convencional) al calabós (llocs esgarrifoses i perillosos monstres). I després hi ha els llocs de treball en les batudes de manera heroica, PvP i diari. Aconsegueix una feina, pot fer que els personatges no jugadors, o utilitzar els elements i objectes. World of Warcraft joc et permet després de la lluita amb els monstres, en cas de victòria, disparar amb una varietat d'objectes màgics que es poden posar en un dels bancs per a la seva custòdia.

Joc World of Warcraft pot ser com jo, i amb amics, crear grups, unir-se a l'Aliança, així com comprar i vendre articles a la casa de subhastes ...

En general, aquest joc és molt àmplia i pot ser un temps molt llarg per descriure, i passar pel registre en el joc World of Warcraft, que són capaços de veure tot i tractar de jugar a World of Warcraft!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more