Marcadors

Xatrium

Noms alternatius: Ksatrium

Game Xatrium: nou, només oblidat old

є des del moment en què el joc de navegador DuncanConroy Xatrium va ser presentat als jugadors el 2013, diversos centenars de milers de participants, atrets per gràfics i trames inusuals, van aconseguir instal·lar-se allà. Tot sembla antinatural, estrany i fins i tot antic, atès els actuals tipus realistes de productes de jocs d'ordinador amb detalls de tots els detalls.

. Aquest sentiment que el món d'aquest joc es basa en les velles tecnologies, quan els desenvolupadors encara no tenien capacitats modernes. Però això es fa intencionadament, que és el més destacat de la joguina, així que no us sorpreneu de veure els paisatges plans juntament amb elements tridimensionals i tridimensionals. Després d'haver començat a jugar a Xatrium, no experimentaràs dificultats amb el control que es produeix per: mouse, arrow / WASD

Restauració de ruïnes

La història es desenvolupa a la ciutat de la postguerra. La guerra que havia mort va ser terrible, en què la humanitat va recórrer a totes les armes monstruoses que tenia. Havent perdut vigilància i prudència, la gent es va exterminar, i ara només un grapat de supervivents intenten solucionar la situació. Els recursos disponibles un cop s'han tornat poc freqüents, i és impossible recuperar-los tan ràpidament com anteriorment.

Les persones s'uneixen, unides per una única desgràcia, però també hi ha qui encara està intentant controlar les riqueses restants pel seu compte. Això significa que els conflictes no s'esgoten, sinó que s'han mogut a una nova fase. En el descans entre els enfrontaments, hi ha un intent de restaurar l'equip i la raça humana. Has de passar per totes les proves, i prendre el control de les restes de recursos, per reactivar el món.

Utilitzeu el poder dels robots. Han de millorar-se, dotar-los de noves oportunitats, en cas contrari, l'enemic no pot ser derrotat. Una varietat de tasques ajudaran a assolir l'objectiu principal més ràpidament, perquè així s'aconsegueixen experiències i habilitats.

Tecnologia, lluites i capacitats

Per a missions més productives, uneix-te a grups. Aquestes són persones que tenen registre darrere de Xatrium: el procés és senzill, però molt útil, ja que permet continuar un esdeveniment interromput des del moment que surt. També garanteix que ningú, excepte que puguis controlar el teu joc sense saber la contrasenya d'inici de sessió.

Es convertirà en un pilot d'un vehicle de combat, que podrà millorar, actualitzar-se gradualment. Les actualitzacions apareixen a cada nivell successiu, però per poder accedir-hi, heu d'executar exactament la tasca. Per exemple, destrueix naus enemigues i recull 100 XP. A cada nivell, les missions són diferents, i per tant sempre és interessant el que l'espera més.

Amés de l'arsenal de tecnologia per a la creació de jugadors disponibles:

  • Plataformes: seguides, amb rodes, caminant
  • Equipament per a ells: làsers, canons de plasma, canonades de ràdio
  • Reemplaçament motor
  • Canviar color en qualsevol de les 30 ombres presentades

Quan llancis el teu fill a la llibertat, el guies per la selva concreta a la recerca de l'enemic. De vegades et troba a si mateix, i no s'allunyarà de la batalla.

El mode multijugador

no és més que un contacte directe amb altres jugadors de Xatrium iPlayer. Actuant junts i junts, és probable que arribi a la seva meta, guanyant els punts i les bonificacions necessaris per a un major avanç. Per descomptat, hi ha la possibilitat d'un joc d'un sol home, però només fins a cert punt. En el mode PvE, és impossible vèncer alguns monstres, completar missions i, en conseqüència, passar un nivell dissenyat només per a l'acció col·lectiva.

Te que estan intrigats per aventures futures, poden començar a registrar-se i dominar l'espai virtual.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more