Marcadors

XBlaster

Noms alternatius: IksBlaster

XBlaster en línia - un joc en línia gratuït addictiu en el qual el jugador participarà en el combat de gladiadors Furs (robots mecànics).
No es requereix XBlaster Joc en línia disponible en qualsevol navegador modern i instal · lar client de joc addicional.

Tot el que necessita és registrar-se al XBlaster joc:
en els camps de registre per introduir el nom (nom de pila), contrasenya, correu electrònic, seleccioneu un servidor de jocs, escriviu la data de naixement i número de registre (si n'hi ha). Després prengui un acord amb les regles del joc i això XBlaster registre acabat. Ara vostè pot començar a jugar el joc en línia XBlaster.

Al principi del joc el jugador és convidat a triar 1 març manxes mecànics. Cada un és únic a la seva manera:
1) Rangers - a més de les armes convencionals, té una cremallera i canó de ions. També hi ha característiques especials - el doble de la capacitat de maniobra.
2) Defensar - a més d'equipament de sèrie, compta amb un làser de pols i les armes, i el seu "plat fort" és un escut protector impenetrable temporal.
3) Hunter - és una arma individual, com una arma de foc d'alta velocitat i la pistola de plasma, llevat que ell encara té un xip, com un míssil de recerca que persegueix el seu objectiu de derrotar.

Als tipus estàndard de les armes: al començament de cada Fur té en el seu arsenal una serra circular, una pistola i un llançagranades.
Selecció interessant, de manera que el jugador pensarà dues vegades! Un cop feta l'elecció, vostè pot provar la seva pell a la feina, al principi, serà una recerca de feina normal. En finalitzar el jugador préstecs i un exclusiu moneda del joc "habilitats". A les armes serà la de dotar a la seva pell en la lluita, i després actualitzar l'arma triada a l'hangar.
Aquí hi ha una llista de totes les armes de guerra que estan disponibles en el joc: serres circulars, pistola, llançagranades, Mina, Rayo, Laser, metralladores, llançaflames, d'ona expansiva, Rocket, Ion Cannon, armes de pols i una pistola de plasma. I després hi ha els estimulants, que des de fa algun temps milloren certes característiques Furs.

Per al control de la pell: el control és els botons de fletxa del teclat per moure, Ctrl i Espai - per disparar.
XBlaster joc en línia té sorra - es tracta d'un lloc al mateix temps és limitat a tres jugadors. La tasca principal és - per matar dos enemics. Vostè pot triar enemics permanents, que no van resultar ferits en enfrontaments de combat, i pot ser insidiosament arrossegant fins a la volta de la cantonada i l'acabat és ferit.

Juga el joc en línia pot Xblaster usant teleport, rescata de contendents massa fortes o si la pell està molt trencat. La teletransportació es produeix en un altre lloc. Només al port encara ha d'assolir, però no sempre funciona ...
joc en línia XBlaster no té sistema de clans que el diferencia d'altres títols de l'equip de desenvolupament de Bigpoint, perquè joc individual ...

En XBlaster, cada mes va jugar Jackpot 10.000 euros. Així, el joc IksBlaster serà doblement interessant!

Què més es pot afegir, és el fet que el joc té una alta qualitat de gràfics en 3D, que deixa una impressió agradable al joc. Estic segur que serà interessant per jugar XBlaster a qualsevol edat, si hi ha una passió i un desig de ser propietari d'una poderosa maquinària militar. Durant el joc, el jugador familiaritzat amb moltes missions interessants, duels, tornejos i fins i tot un nombre d'altres característiques de joc interessants ...

L'única cosa que et separa d'aquests esdeveniments emocionants, que XBlaster registre. No necessita molt temps per pensar en que és hora de provar sort en la batalla, conduint la màquina de guerra del futur!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more