Marcadors

Call of the Dragon

Noms alternatius: anomenat del drac, anomenat joc del drac, la crida del drac en línia, truqueu a la línia del joc del drac, jugar online Flama del drac

[] _1_ Dracs - aquest mítics personatges que atreuen l'atenció de la gent durant molt de temps. S'esmenten en els contes de fades, llegendes i pel · lícules. Els jocs d'ordinador són també una excepció. S'ofereix per a la seva consideració un navegador joc online Flama del Drac - MMORPG en rus.

Si t'agrada aquest gènere dels jocs, llavors endavant, però abans de revisió del registre dels requisits del sistema per a PC:

·                    Sistema operatiu de Windows Vista/7/XP/NT/2000

·                    Processador Pentium III 1000 MHz

·                    La memòria RAM 512 Mb

·                    Connexió a internet 56KB (Mòdem) o més ràpid

·                    Browser .

Com t'hauràs adonat ja, el joc és adequat fins i tot per a la versió de l'oficina de l'ordinador. Ingrés en el joc Call de la norma del drac: el lloc web oficial del joc, prem el botó per crear un compte, que obrirà la pàgina on se li demanarà que introdueixi una adreça de correu electrònic, la contrasenya i el nom amb el qual vostè sabrà en el fòrum. Aquí hi acceptant l'acord de llicència, i es prem el botó vermell per jugar. En aquest seua inscripció en la convocatòria del drac acabat. I s'arriba a una pàgina amb el mapa del món dibuixat Stilland ha marcat la ubicació dels servidors de joc. Aquí triar un servidor de joc, i va a la pàgina de creació del personatge. S'observa immediatament de jugar el joc en línia Flama del Drac es vol per a la raça humana. Vostè ha de triar entre herois com

·                     Warrior

·                     Mag

·                     Assassin

·                     Vampire

Warriors - són els herois que tenen les habilitats cos a cos i tenen un alt nivell de protecció. Magee especialitzar-se en l'aplicació de la màgia d'atac a distància.

Assassin - ràpid i guerrer de sang freda que a la batalla pot frustrar als oponents. Vampires pot especialitzar-se en encanteris, es poden tractar i tenen altres bonificacions.

Escollir el sexe del personatge i l'especialització, així com pel seu nom pot començar a jugar el joc en línia Flama del Drac. Truqui per iniciar el joc en línia drac li oferirà la formació, al final dels quals vostè ha dominat el sistema de control en el joc.

Caminem per la ciutat i fer algunes missions, pot trucar immediatament del Drac en línia per guanyar un parell de nivells. Obtinguts per a cada nivell del teu personatge del joc rep 5 punts, que al seu criteri es distribueix entre les principals característiques del personatge:

·                     Luck

·                     Potència

·                     Intel · ligència

·                     Resistència

·                     Agilitat

De la ciutat quan et trobes quan estàs a L'anomenat del drac per jugar una estructura estàndard. Allà es pot visitar l'ajuntament, botigues que venen armes, accessoris, trobarà la sorra del mercat i pot pagar una visita a una altra estructura estàndard.

Call of the Dragon en línia és diferent de la majoria dels jocs en línia, ja que proporciona una oportunitat per ensinistrar un personatge sense la participació personal del jugador (en mode fora de línia). Però aquest tipus de formació vas passar punts d'acció, que es reposen cada matí. Àmplies oportunitats s'obren per als aficionats per millorar les coses en el joc. Aquí és on acudir: Pot organitzar els elements, netejar-los, analitzar, millorar, incrustar objectes en les runes i fins i tot espiritualitzar ells.

Val la pena assenyalar que el joc té un llindar de la maduresa: fins al nivell 10 la batalla prohibit entre els jugadors i més de 10 - es pot lluitar a la sorra. Però en l'escenari no es pot gastar més de 20 baralles al dia. Durant la batalla a la sorra del teu personatge obté una qualificació i honor. Tota la resta pot anar a matar els animals i fer missions que donen NPCs. Lluita contra monstres en el joc es porta a terme sense la participació del personatge del joc.

Guanya diners i experiència quan et quedes sense punts d'acció del teu personatge serà capaç d'aplicar per a una borsa de treball.

Joc Call of the Dragon serà d'interès per als fans i els jocs d'equip, ja que la formació d'aliances en el joc proporcionada pels desenvolupadors. Unir-se a l'Aliança, el teu personatge serà capaç d'utilitzar els edificis del gremi, així com participar en les batalles entre aliances.

Crida de la inscripció en línia drac li permetrà submergir-se en el món màgic ple d'aventures. Aquí tothom pot trobar alguna cosa especial.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more