Marcadors

Estrella Colònia

Noms alternatius: Starscolony

Estrella de colònies en línia - jocs representatius inusuals d'ordinador en línia. Aquest projecte capaç de combinar l'estratègia econòmica, i la recerca de RPG clàssic. Aquesta línia jugadors joc de Star colònia representa una oportunitat única per construir la seva pròpia colònia espacial, produir una varietat de recursos i participar en la batalla amb nombrosos competidors.

Uneix-te a la colònia de joc Classificació no ha de ser molt llarg, només cal triar un nom d'usuari, una adreça de correu electrònic, que vostè rebrà un email de confirmació de la inscripció, triar una contrasenya complexa per a la selecció i indicar el seu gènere. Com veiem en el joc d'estrelles colònies de registre en línia es desenvolupen en la forma més simple i accessible. Colònia Register Star és el seu bitllet per al món del futur, en el qual es va a construir la seva pròpia carrera i esdevenir un èxit amo d'una colònia espacial. Si bé en el joc en línia de colònies Star és totalment gratuït, i ja que el joc és completament basada en navegador, no cal descarregar i instal · lar al seu ordinador, no hi ha clients.

A diferència de la majoria d'altres jocs en línia, en línia de colònies joc Star té una habilitat distintiva - oportunitat perduda. Sí, aquí està la teva personatge tan mancada de confort i la immortalitat perill sortir d'aquesta vida t'està esperant a cada cantonada - la fam, la malaltia, lluita, atacar la fauna local - tot això en qualsevol moment es pot privar de la vida, de manera que val la pena ser especialment caut al principi a partir del joc. Amb el temps, ja que serà capaç d'acumular prou diners i realitzar els estudis necessaris, la disponibilitat de la clonació es converteix en el seu caràcter, que és la clau per resoldre el problema de la possible mort, però fins a aquest moment el seu principal valor - la vida val la pena preservar amb molta cura.

Iniciant el joc, el teu personatge és encara molt aviat per decidir quina mena qualssevol problemes globals, perquè arribarà a les preguntes anteriors de la seva pròpia supervivència a la gran ciutat. Troba el teu primer treball, que sigui mal pagats i infravalorats, però va a portar la tan necessària per a la compra d'aliments i begudes diners. Aquesta llibertat d'acció, que permet al jugador convertir-se en famós com un aventurer i un home de negocis que respecten la llei i respectable, i, possiblement, un i altre conjunt, atrau molts amb ganes de jugar el joc en línia colònia estrella, avui a tot el món de la construcció de la seva carrera en el món del futur participat desenes de milers de persones.

Amb el temps, augmentarà no només la seva compte bancari en el joc virtual creixerà teus ambicions i metes. Si ahir vas resoldre el problema immediat de la recerca d'aliment i refugi, però ara s'està gestionant una colònia sencera de líders estel · lars enormes fluxos d'efectiu i resoldre els problemes mundials capturar nous territoris i augmentar la seva influència en el món dels videojocs. Com es pot veure, tocar colònia Estrella en la seva meravella en totes les fases del joc, de manera que els jugadors de Star joc colònia no s'avorreixin. Prova-ho i construir una carrera fantàstica en el món del futur!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more