Marcadors

Joc Farm Days en línia

Joc Farm Days

Farm Days

Farm Days

Jornades de granja: prendre el relleu
Els residents de la ciutat de vegades pensen que viure en una granja és molt agradable: el clima sempre és fantàstic, el sol brilla, l’aire net, el menjar és fresc. Però això passa si sou turistes al poble, quan no heu de treballar des de la sortida del sol fins a la posta de sol, de manera que hi hagi menjar sobre la taula. Per entendre una mica el seu funcionament a la terra, el joc del navegador Farm Days ajuda. Tot va començar pel fet que va deixar una herència: una finca abandonada. Després d’haver accedit als drets del propietari, de seguida heu arribat al lloc per valorar l’abast del terreny. Però, com va ser la decepció del que va veure, tot el que tenia al voltant estava cobert d’alta herba i dos edificis solitaris: la vostra casa i el seu graner, pessigats i perduts de pes. Sembla que l’anterior propietari no va fer res durant molt de temps i, amb els anys, va arribar la desolació completa. Bé, heu de demostrar el que esteu preparat i que els habitants de la ciutat també són capaços de fer gestes i ser capaços de treballar. Arribant a jugar a Farm Days, necessitareu inspiració i paciència per escoltar en primer lloc l’assistent que us coneixerà, dirigir les vostres accions i lliurar tasques. El seu nom és Masha - una noia alegre que viu al barri. Tan aviat com et va saludar, de seguida es va dirigir al principal: treballar. Desenvolupem la nostra pròpia finca
La noia va mostrar en quines condicions tan terribles es troba la teva casa i, si vols viure-hi, hauràs de reparar-la. No us alarmeu, és fàcil fer-ho: només heu de fer clic a l’edifici i aquí teniu una petita mansió blanca amb un sostre vermell i un petit jardí al voltant. Al costat de la línia hi ha el graner: l’edifici principal, perquè hi posen el cultiu i sostenen les eines. Va resultar que també necessitava una revisió important. Feu el mateix amb ell, i màgicament els forats del sostre estan pegats, les parets estan pintades, les finestres trencades es substitueixen per altres de noves. Quan es resol el problema de reparació, comencem a cultivar la collita. El primer que heu de cultivar és el blat. Per començar, tireu aigua en un pou i aboqueu una petita zona amb grans. Haurem d’esperar fins que les brots s’escapen, madurin i serà possible recollir-les. Però hi ha un camí més curt: pagar dues unitats monetàries, i el blat creix molt més ràpidament. Per completar cada acció, heu de posar en cursiva els objectes:
• Recollim aigua al pou
• Feu clic a la trama per regar
• Quan la collita estigui madura, feu clic de nou per collir-la.
En el futur, continuem jugant al joc Farmer's Day, fem el mateix sempre que calgui una acció. Comença a guanyar
L’escenari de desenvolupament del joc és interessant i, per introduir el vostre nom, el registre de Farm Days us ajudarà o us registreu a través d’una pàgina social. Quan la collita es cull, cau al graner que heu reparat, al costat del qual veieu un tauler d’anuncis. Tan aviat com apareix una marca de verificació verda, ha arribat una nova tasca. A iPlayer Farm Days se’t pot oferir un tracte lucratiu per subministrar un dels productes, i si l’accepteu, comença el treball seriós. A partir d’ara, heu de recordar la vostra imatge i intentar no defallir els clients. Gradualment, les Jornades Agrícoles aniran obrint moltes oportunitats interessants per a vostès:
• Animals de cria i aviram
• Conrear varietat de plantes
• Construir empreses
• Processar productes en mercaderies
• Vendre’ls en mercats i botigues
Passareu d’un habitant de la ciutat que ha arribat a un terreny buit a un pagès experimentat, en desenvolupament i ric, que ho té tot sota control.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more